Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Deze 11 dingen gebeuren altijd tijdens een avondje stappen

Deze 11 dingen gebeuren altijd tijdens een avondje stappen

Deze 11 dingen gebeuren altijd tijdens een avondje stappen

Als je dit leest, ben je waarschijnlijk net wakker van een heerlijk avondje stappen. Had je jezelf beloofd het niet laat te maken of niet zoveel te drinken? Maar heb je je beloftes alwéér verbroken? Niet getreurd, je bent niet de enige die haar beloftes keer op keer verbreekt. Deze 11 dingen overkomen ons allemaal tijdens een avondje uit.

 • Je zegt dat je niet te veel gaat drinken

  Logisch, dat zeggen we altijd aan het begin van de avond. We bedenken zelfs het perfecte excuus ervoor: vroeg opstaan de volgende ochtend of moeten werken. Een paar drankjes verder en die belofte is al verbroken. Let maar op hoeveel glazen je hebt vastgehouden aan het einde van de avond…

 • Gekibbel om waar we uitgaan vanavond

  Dit gebeurt standaard. Vlak voordat jullie uitgaan, ontstaat er gekibbel om waar jullie heen moeten. De een wil naar de club waar haar crush rondhangt, de ander wil naar de plek waar jullie gastenlijstplekken hebben en voor je het weet, sta je alweer zo’n drie kwartier te kibbelen in de kou.

  Lees ook:
  Laat de tv een avondje uit: vanavond is de ‘blauwe supermaan’ te zien

 • Gastenlijst? Welke?!

  Er is altijd een vriendin die zegt dat ze iedereen op de gastenlijst kan laten zetten. Maar als puntje bij paaltje komt, sta je in een kilometerlange rij te wachten in de kou, om eindelijk naar binnen te mogen of alsnog te moeten belaten voor je entree.

 • De rij voor de wc

  Eenmaal binnen, zoek je meteen de weg naar de wc, want je moet vet nodig plassen. Helaas staat er altijd een gigantische rij, want het lijkt altijd of iedereen tegelijk naar de wc moet. Even volhouden en netjes op je beurt wachten!

 • Je raakt ten minste één vriendin ALTIJD kwijt

  Zodra jullie de club of kroeg binnen zijn, is het raak. Die ene vriendin is kwijt nog voordat je met je ogen kunt knipperen. Naar haar op zoek gaan, heeft geen zin, want je raakt haar toch weer kwijt. En bovendien redt ze zich prima. Ze staat vast alweer ergens nieuwe vrienden te maken of shotjes te fixen.

 • Het blijft nooit bij één shotje

  Over shotjes gesproken, het blijft er nooit bij één. Hier kunnen we nog wel meer over opschrijven, maar het heeft geen zin. Gaan jullie shotjes doen, dan kun je er minstens drie achterover slaan.

 • Meezingen met de nieuwste hits of de golden oldies

  Het ligt er natuurlijk aan wat er gedraaid wordt, maar heb je een hitjesavond, dan staan jullie gegarandeerd mee te blèren met Wannabe van de Spice Girls, No Scrubs van TLC of Say my name van Destiny’s Child.

 • Een creep die constant je aandacht probeert te zoeken

 • Hij is super awkward of mega dronken. Of allebei. En het ergste is, hij heeft een oogje op jou. Letterlijk! Maar je weet zelf ook wel dat hier geen potentie in zit, dus beter skip je deze boy.
 • De club sluit en je bent op zoek naar voedsel

  Zodra je hoort dat het laatste nummer gedraaid wordt, is het tijd om alvast te bedenken wat jullie gaan (vr)eten. Het is alweer vroeg in de ochtend en al dat alcohol in je systeem, vergt energie. Dat verkrijg je door te eten. En wat? Dat maakt niet uit. Een patatje, hamburger of pita shoarma: het gaat er allemaal in.

 • The way back home

  Na het eten ben je voldaan en is het tijd om je bedje op te zoeken. Ga je fietsen, pak je een Uber of tuk je bij je lover?

 • Besefmomentje

  Aan het einde van de nacht, als we eindelijk in ons bedje zijn beland (of in een ander bedje), beseffen we dat we again te diep in het glaasje hebben gekeken, ondanks dat dat niet de afspraak was. Maar al met al was het een mooie avond, dus tijd om vooral lekker te gaan slapen, truste!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Grazia | Beeld: iStock