Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > De mooiste geurkaarsen voor in huis

De mooiste geurkaarsen voor in huis

De mooiste geurkaarsen voor in huis

Breng warmte en sfeer in huis met een van deze heerlijke geurkaarsen. 

Geurkaarsen voor thuis

Maak jezelf happy en verspreid een heerlijke geur om je heen, door een geparfumeerde kaars aan te steken. Het ziet er niet alleen erg gezellig uit, je wordt er ook vrolijk of juist ontspannen van!

Overal

Zet een geurkaars in je woon-, slaap- of badkamer om een bijzondere sfeer te creëren. Of plaats er eentje op kantoor, bijvoorbeeld Tiger Grass van Rituals. In deze kaars zit een vleugje citroen, wat voor een opgewekt en fris gevoel zorgt.

Tip

Laat geurkaarsen de eerste keer minimaal 3 uur branden, zodat de toplaag goed kan smelten voor een optimale egale verbranding van de gehele kaars. Zo brandt het kaarsje mooi gelijk naar beneden, zonder een diep dal van kaarsvet te creëren.

Zelf maken

Zelf een geurkaars maken? Een peulenschil!  Of beter gezegd, een mandarijnschil. Snijd een derde van een mandarijn af, maar niét aan de kant waar de mandarijn vast heeft gezeten, en lepel de mandarijn eruit zodat je alleen de schil overhoudt. Zorg ervoor dat het draadje van de mandarijn aan de binnenkant wel blijft zitten. Dit wordt het lontje. Laat nu de mandarijnen drogen, schenk er een beetje olijfolie in (het lontje mag voor een kwart onder water staan) en klaar is Kees! Bekijk het filmpje.

Shop

Geen Do It Yourself-er? Shop een van deze geurkaarsen hieronder, om te bestellen voor in huis!

Lees ook: