Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > De leukste uitjes voor de voorjaarsvakantie

De leukste uitjes voor de voorjaarsvakantie

De leukste uitjes voor de voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie staat weer voor de deur. Tijd om leuke uitstapjes te ondernemen met vriendinnen of de kinderen. Maar wat ga je doen?

Dagje dierentuin

De dierentuin is altijd een leuk uitje met kinderen! Wat dacht je van Ouwehands Dierenpark? Ga mee op avontuur en leer alles over de dieren.

Tip: Koop voor € 4,95 een boekje van Bamboo Bill en krijg een kinder-entreekaartje cadeau!

Bezoek een musical

Er zijn momenteel weer een aantal prachtige musicals te bezoeken. Wat dacht je van de winnaar van de musical award, The Bodyguard? Of ga je liever naar Holland Zingt Hazes? Als je via de musicalclub van Flair kaarten bestelt, krijg je altijd € 10 korting én zit je op de beste plekken.

Indoor speelparadijs

Een regenachtige dag en kinderen met te veel energie in huis? Dan is een indoor speelparadijs echt een uitkomst! Ze kunnen er uren rondrennen en ravotten terwijl jij langs de kant een oogje in het zeil houdt. Er zijn door het hele land diverse klim- en spingparadijzen te vinden.

Musea

In veel musea hebben ze tegenwoordig een speurtocht voor kinderen, zo zijn ook traditionele musea leuk om te bezoeken. Daarnaast zijn er natuurlijk de avontuurlijke musea zoals Nemo of Corpus waar kinderen al doende heel veel kunnen leren!

Tip: Bezoek je vaker een musea? Dan is een museumjaarkaart misschien een optie. Vaak heb je die na 3 museumbezoeken er al uit. Kijk op museumkaart.nl voor deelnemende musea.

Wat ga jij doen deze vakantie?