Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > De leukste films op Netflix

De leukste films op Netflix

De leukste films op Netflix

Pak alle matrassen, kussens en lakens in huis en bouw een groot fort rondom de televisie. En pak wat chips en wat drinken, want met deze films op Netflix kom jij je huis binnenkort niet meer uit. 

Films op Netflix

Een overzicht van de leukste films, nu te zien op Netflix!

Anger Management

Anger Management is een romantische komedie met Jack Nicholson en Adam Sandler. In de film laten ze op een grappige manier zien hoe belangrijk het is om voor jezelf op te komen, maar ook hoe moeilijk dat soms kan zijn. Bekijk hier de trailer.

A Year in Champagne

Volg druiventelers, beroemde wijnboeren, liefhebbers en deskundigen tijdens het bijzondere en unieke wijnmakersproces in de beroemde Champagne-streek in Frankrijk. Een leuke documentaire om te kijken. Bekijk hier de trailer.

Little Miss Sunshine

De 7-jarige Olive Hoover groeit op in een bijzonder gezin. Haar papa Richard is een mislukte mental coach, haar broer Dwayne praat niet, haar oom Frank is homoseksueel en suïcidaal, haar grootvader Edwin is verslaafd aan cocaïne en haar moeder Sheryl begint ook langzamerhand door te draaien. Als Olive dan te horen krijgt dat ze mee mag doen aan de finale van de Little Miss Sunshine wedstrijd, besluit het hele gezin van Albuquerque naar Californië te reizen in hun oude Volkswagenbusje. Bekijk hier de trailer.

Charlie’s Angels Full Throttle

In deze remake van de tv-klassieker moeten de Charlie’s Angels Natalie, Alex en Dylan (gespeeld door Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Lui) twee gemiste ringen terughalen, die belangrijke informatie bevatten over de nieuwe identiteit van FBI-mensen. Daarbij worden de Angels gevolgd door een gevallen engel, Madison. Wanneer 5 mensen dood worden gevonden, kunnen alleen de Angels de zaak nog redden. Bekijk hier de trailer.

Captain Phillips

De film Captain Phillips is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Richard Phillips, kapitein van het vrachtschip Maersk Alabama. In 2009 werd dit schip door Somalische piraten gekaapt en Phillips gaf zichzelf op als gijzelaar, om zijn bemanning te redden. Bekijk hier de spannende trailer.

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Kapitein Jack Sparrow (Johnny Depp) kruist wegen met een mysterieuze vrouw (Penélope Cruz) die hij ooit eerder heeft ontmoet. Hij valt als een blok voor haar, maar al snel blijkt dat haar bedoelingen niet zuiver zijn. Bekijk hier de trailer.

27 Dresses

Jane (gespeeld door actrice Katherine Heigl) is een beeldschone jongedame die al 27 keer bruidsmeisje is geweest bij bruiloften van allerlei vrienden, vriendinnen en kennissen. Maar nu is zij het spuugzat, zeker wanneer haar zus haar verloving aankondigt met nota bene de man, waarop Jane al jaren heimelijk verliefd is geweest en waar zij eigenlijk nog steeds van houdt. Bekijk hier de trailer.

Daddy Day Care

Wanneer Charlie en zijn beste vriend Phil hun baan verliezen bij een groot bedrijf, zit er voor beide mannen niets anders op dan hun zoontjes weg te halen uit de prestigieuze opvang Chapman Academy. Zonder concrete vooruitzichten op de arbeidsmarkt besluiten de twee vaders de opvoeding van hun peuters voor hun eigen rekening te nemen. Sterker nog, ze voelen zich geroepen een eigen kinderdagverblijf op te richten, het ‘Daddy Day Care’. Bekijk hier de trailer.

 

 

Lees ook: