Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > De goede voornemens van Sofie

De goede voornemens van Sofie

De goede voornemens van Sofie

Goede voornemens. De één pent met liefde een heel A4-tje vol, de ander heeft er niets mee. Hoe zit dat eigenlijk met onze bloggers? Flair was benieuwd en vroeg Sofie van Lekker & Simpel naar haar goede voornemens. 

De blendertruc

“Elk jaar in januari heb ik er weer een heel klein beetje spijt van; al dat lekkers waarvan ik in december heb genoten. En hoe gezellig het ook was, als de jaarwisseling achter de rug is voel ik me altijd wat minder fit. Gelukkig is daar snel wat aan te doen. In 2015 ontdekte ik de blendertruc: gooi diverse soorten groenten in de blender en meng dit met een pasta of rijstgerecht. Zo krijg je snel heel veel groenten binnen zonder dat je het door hebt.”

Lachen

“In januari eet ik ook graag weer gezondere ontbijtjes, zoals yoghurt met seizoensfruit zoals peren en mandarijnen. En weet je wat ook heel goed helpt om je fitter te voelen? Heel veel lachen, bijvoorbeeld om alle foto’s die we hebben gemaakt tijdens Kerstmis met de familie.”

 

Dankjewel Sofie! Lees ook de goede voornemens van Jolien en houd morgen Flair in de gaten voor de goede voornemens van Denise.

Lees ook: