Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > De goede voornemens van blogger Jolien

De goede voornemens van blogger Jolien

De goede voornemens van blogger Jolien

Goede voornemens. De één pent met liefde een heel A4-tje vol, de ander heeft er niets mee. Hoe zit dat eigenlijk met onze bloggers? Flair was benieuwd en vroeg kinderkamerstylist Jolien naar haar goede voornemens. 

Goede voornemen

“Mijn goede voornemen is vasthouden wat ik heb! Met andere woorden, ik doe niet zo aan voornemens. Waarom je iets gaan voornemen? Dat duurt toch nog een tijdje? Liever leven in het nu.”

Geluksgevoel

“Sinds een half jaar wonen wij in ons nieuwe  huis. Ik voel me heel erg bevoorrecht dat ik nu woon op de plek waar ik woon. Ik wil dat tevreden gevoel graag vasthouden. In ons vorige huis hadden we op onze (schoolbord!) muur geschreven ”collect moments, not things”. Maar dat is best lastig als je middenin een verbouwing zit en kinderkamerstylist bent, haha! We schaffen prachtige materialen en producten aan waar ik stiekem ook heel gelukkig van wordt. De kunst is denk ik om daar bij stil te blijven staan. Te beseffen wat je hebt. Ik ben me daar heel bewust van. Dat fijne geluksgevoel wil ik vast blijven houden. Lovely new year!! xx Jolien.”

 

Dankjewel Jolien! Houd dit weekend Flair in de gaten voor de goede voornemens van Sofie en Denise.

Lees ook: