Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > De goede voornemens van Flair

De goede voornemens van Flair

De goede voornemens van Flair

De één pent met liefde een heel A4-tje vol, de ander heeft er niets mee: goede voornemens. Maar hoe zit dat eigenlijk op de redactie bij Flair? Onze goede voornemens voor 2016 op een rij!

Productmanager Marloes: Heel cliché maar mijn goede voornemen voor 2016 is toch echt gezonder (en vooral minder) eten! Mijn vriend en ik hebben nu een proefweek ingelast en ik kan je verklappen: het voelt goed. Dit gaan we zeker doorzetten in 2016. Benieuwd hoe ik de strijd tegen de kilo’s en een ongezonde levensstijl aan ga? Vanaf 25 januari houd ik voor Flair Fit & Gezond wekelijks op zondag een dagboek bij!

Beeldredacteur Willemijn: Een betere balans vinden tussen privé en werk. Meer genieten van het moment. Twee keer in de week bikram yoga. Lekker en gezond eten! Dat is het wel zo’n beetje.

Redacteur Iris: Gezonder leven, meer sporten en mijzelf fitter voelen. Ook meer tijd vrijmaken voor vrienden en familie en vaker een me-time momentje inlassen om op te laden.

Redacteur Marjolein: Ik hoop dat 2016 ook weer in het teken staat van liefde, warmte en gezelligheid. Goede voornemens? Ik wil graag een betere conditie krijgen, wederom weer veel tijd doorbrengen met loved ones en een paar mooie reisjes maken.

Redacteur Danielle: Ik doe eigenlijk niet zo aan goede voornemens, het gaat goed zoals het nu gaat! Ik hoop dat 2016 weer een fijn jaar wordt met veel gezelligheid en natuurlijk een succesvol seizoen met m’n dansgroep!

Stagiaire Frances: Ik zit al een tijdje na te denken om mij aan te melden als vrijwilliger bij een hulporganisatie maar ik had steeds te weinig tijd om er echt in te duiken. Nu ik mijn bijbaantje heb opgezegd wil ik hier meer tijd voor vrij maken en mij eigenlijk gelijk in de eerste week van 2016 al inschrijven! Ook wil ik heel graag Spaans leren. Ik oefen al regelmatig woorden en zinnen op mijn telefoon met de app Duolingo (helemaal gratis en onwijs handig!) maar zou aan het einde van het jaar graag een heel gesprek voeren in deze mooie taal. Als laatste wil ik een dagboekje gaan bijhouden. De dagen gaan zó snel voorbij, dat ik nu al niet meer weet hoe ik mij vorige week voelde. Door elke dag een zinnetje op te schrijven wil ik terug kunnen kijken op het jaar, aan alle minder leuke en leuke momenten!

Namens de redactie van Flair, een hele fijne jaarwisseling!

Lees ook: