Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Collega’s gelukkig nieuwjaar wensen met een zoen, doen?

Collega’s gelukkig nieuwjaar wensen met een zoen, doen?

Collega’s gelukkig nieuwjaar wensen met een zoen, doen?

9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1… Happy New Year! Ieder jaar is het weer een geknal van jewelste. Van prachtig vuurwerk tot kurken van champagneflessen. Er wordt volop geproost en er zijn hapjes in overvloed. Een feestje om naar uit te kijken! Toch?

Nieuwjaar wensen

Maar dat geldt niet voor de eerste werkdag in het nieuwe jaar. Daar hikken jaarlijks veel, met name vrouwen tegen op. Uit onderzoek blijkt dat wel 1 op de 3 vrouwen ertegenop ziet om haar collega’s nieuwjaar te zoenen.

Oud & Nieuw

Een paar cijfers: ruim 69% kijkt ieder jaar weer uit naar de feestdagen, ongeveer een kwart van de vrouwen vindt het maar gezeur en gedoe, en 15% ziet er zelfs een beetje tegenop. Zo wil 1 op de 5 deze feestelijke avond dan ook liever een jaartje overslaan.

Zoenen op kantoor

Als we na nieuwjaarsdag weer aan het werk gaan, wenst ruim 46% van de Nederlandse vrouwen iedere collega op dezelfde manier een gelukkig nieuwjaar, namelijk met drie zoenen. Maar daar zit niet iedereen op te wachten! Bijna 1 op de 3 vrouwen ziet ertegenop en laten weten: ‘Ik verschijn pas na 6 januari’ en ook: ‘Vreselijk, maar het is verplicht.’

 

Geldt dat ook voor jou? Laat het ons weten!

Lees ook:

 

Bron: hettestpanel.nl