Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Boeken top-10 voor deze zomer

Boeken top-10 voor deze zomer

Boeken top-10 voor deze zomer

De zomer is aangebroken, tijd voor wat ontspanning dus! En wat is er nu een beter middel om te ontspannen dan een goed boek om heerlijk in te verdwijnen. Dit is Flair’s boeken top-10 voor deze zomer.

 1. Het meisje in de trein – Paula Hawkins

Rachel neemt elke ochtend dezelfde trein. Elke dag komt ze langs dezelfde rij charmante huizen in een buitenwijk van Londen. En zo kijkt ze elke ochtend naar een stel dat op hun terras ontbijt. Ze heeft bijna het gevoel alsof ze hen persoonlijk kent. Op een dag ziet ze iets vreemds in hun tuin, waardoor voor Rachel alles verandert.

2. Dit kan niet waar zijn – Joris Luyendijk

Joris Luyendijk dompelde zich twee jaar lang onder in het hart van de financiële wereld. Hoe gesloten de financiële wereld ook is, velen waren bereid om toch met hem te praten. Ze vertellen hem allemaal hoe mooi, zwaar, interessant maar vooral hoe gevaarlijk hun werk kan zijn.

 3. Grey – E. L. James

Bekijk de wereld van Vijftig tinten grijs opnieuw, maar dit keer door de ogen van Christian Grey. Door deze kant van het verhaal te belichten zorgt E.L. James voor een verfrissend ander perspectief in de Vijftig tinten-reeks. Christian Grey is een succesvolle zakenman die altijd alles onder controle heeft, tot hij Anastasia Steele leert kennen.

 4. Lieve mama – Esther Verhoef

Helen is verpleegkundige en getrouwd met horecaondernemer Werner. Ze wonen samen en hebben drie kinderen. Een horrorscenario ontvouwt zich op de avond dat de achttienjarige Ralf, die zich laat meesleuren in een crimineel plan, een overval doet op de woning van Helen en Werner. Hiermee is de nachtmerrie voor Helen begonnen.

 5. Mooie meisjes – Karin Slaughter

Als er op het nieuws een melding wordt gemaakt van een vermist meisje, moet Claire tegen haar zin in terugdenken aan haar eigen zusje. Zij verdween twintig jaar geleden en de zaak is nooit opgelost. Als Claire alsnog de waarheid over haar zus ontrafelt, zal haar leven nooit meer hetzelfde zijn.

 6. Kom hier dat ik u kus – Griet Op de Beeck

Een roman over waarom we worden wie we zijn, geschreven met scherpte, humor en schaamteloze eerlijkheid. Over waar verantwoordelijkheid eindigt en schuld begint. Over de gevaren van sterk zijn. Over kapotte mensen en hoe zij ongewild ook anderen kapotmaken. En natuurlijk ook nog over de liefde. Omdat dat alles is wat we hebben, of toch bijna.

 7. Costa del Sol – Suzanne Vermeer

Eline is sinds ongeveer een jaar weduwe en doet er alles aan het leven van haar en haar kinderen weer op orde te krijgen. In plaats van een verblijf bij opa en oma met haar kinderen, heeft ze een verrassing: een vakantie aan de stranden van de Costa del Sol. Maar wat begint als een heerlijke vakantie, eindigt in een gevecht op leven en dood.

 8. Voor jou – Jojo Moyes

Will had vroeger alles wat hij zich kon wensen, maar door een ongeluk zit hij in een rolstoel, verlamd vanaf zijn nek. Als Louisa haar baan kwijtraakt, wordt ze Wills verzorger. De tegenpolen botsen al snel, maar als ze hoort wat Will van plan is, besluit ze alles op alles te zetten om hem van gedachten te doen veranderen. Maar hoe overtuig je iemand dat er nog zo enorm veel avonturen te beleven zijn, als je zelf amper de wereld durft te ontdekken?

 9. Opgeruimd! – Marie Kondo

Een schoon en rommelvrij huis: ervaar hoe opruimen je leven voorgoed kan veranderen! De Japanse Marie Kondo is eigenares van een adviesbureau dat mensen leert hoe zij hun rommelige huizen kunnen transformeren naar ruimtes vol rust en inspiratie. In haar boek helpt ze je op een inspirerende manier stap voor stap je leven en je huis op orde te krijgen.

 10. Je bent geweldig – Jill Mansell

Een feelgoodroman over drie verschillende vrouwen. Hallie is hopeloos verliefd op de perfecte man, maar dit zal nooit wat kunnen worden en dus houdt ze het geheim. Flo is stapelgek op haar vriend Zander, maar helaas heeft Zander een zus die hun relatie probeert te dwarsbomen. Tasha heeft een nieuw avontuurlijk vriendje, alleen maakt ze zich continu zorgen dat er wat fout gaat.