Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Blut, maar wel zin in de festivalzomer? Dan is dit dé perfecte oplossing

Blut, maar wel zin in de festivalzomer? Dan is dit dé perfecte oplossing

Blut, maar wel zin in de festivalzomer? Dan is dit dé perfecte oplossing

Oh my: we mogen deze zomer! Wat hebben we zin om lekker een dagje te genieten in de buitenlucht met muziek, vrienden en drankjes. Misschien had je er nog niet op gerekend en ben je eigenlijk vrijwel blut. Wij hebben de oplossing zodat je toch nog een fijne festivalzomer beleeft.

Festivalmedewerkers

Festivalorganisatie ID&T is namelijk dringend op zoek naar festivalmedewerkers. Er staan duizenden vacatures open voor festivals in de komende zomer.

Er is een groot tekort aan personeel. Door de coronacrisis zijn festivals natuurlijk een tijd niet doorgegaan. Daardoor hebben veel medewerkers een andere baan gezocht. Logisch! Echter zijn veel van deze medewerkers nu blijven plakken bij hun ‘nieuwe’ baan.

Lees ook
Fan van het Eurovisie Songfestival? Dit jaar is er ook een Amerikaans liedjesfestijn

Werken in de festivalzomer

Ben je niet goed in biertjes tappen? Dan zijn er genoeg andere activiteiten die verricht moeten worden deze festivalzomer. Denk aan het opbouwen van het festival, het festival beveiligen of het terrein schoonmaken. Daarnaast zijn er verkeersregelaars en hulpverleners nodig.

Bij meerdaagse festivals mag je misschien een dagje gratis genieten. Maar het kan ook al hartstikke leuk zijn om een vriendschap op te bouwen met je festivalcollega’s. Lekker werken in de zon met goede muziek op de achtergrond. Op deleukstezomerbaan.nl lees je meer informatie. Lowlands, Down The Rabbit Hole, Mysteryland, anyone?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Grazia | Beeld: Getty Images