Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Bij déze drie terrassen in Amsterdam kun je overdekt zitten

Bij déze drie terrassen in Amsterdam kun je overdekt zitten

Bij déze drie terrassen in Amsterdam kun je overdekt zitten

Het is inmiddels al mei, maar het zomerse weer laat helaas nog even op zich wachten. Nu eindelijk de terrassen open zijn willen we daar natuurlijk zoveel mogelijk van profiteren. Weer of geen weer, bij deze drie terrassen in Amsterdam kun je overdekt zitten. Zo laat je je niet tegenhouden door slecht en kun je tóch nog op het terras zitten. 

1. De kas

Één van de overdekte terrassen in Amsterdam is restaurant De Kas. Zij hebben een terras in een kas waardoor je toch een beetje binnen zit. Zo zit je overdekt, warm en beschut. Bij dit restaurant kun je heerlijk lunchen. En als het zonnetje dan eindelijk een keer doorbreekt, voel je de warmte gelijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Restaurant De Kas | Amsterdam (@restaurantdekas)

2. Mediamatic

Dit restaurant is heel erg corona-proof. Restaurant Mediamatic heeft hele leuke privékasjes. Zo zit je niet in een gezamenlijk ruimte met meerdere mensen, maar zit je met je eigen gezelschap. Daarnaast ziet het er ook nog eens super leuk en knus uit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mediamatic ETEN (@mediamatic_eten)

Lees ook
We kunnen eindelijk vakantie boeken! Welke bestemmingen krijgen weer een ‘geel reisadvies’?

3. Vuurtoreneiland

Ook hier hebben ze een overdekt terras. Hier zit je net als bij het eerste restaurant in een soort kas. Ook als het regent kun je dus alsnog hier naartoe. Ook kun je doordat het een soort kas is genieten van de prachtige natuur om je heen terwijl je een lekker drankje kan drinken. Vuurtoreneiland is namelijk echt een eilandje bij Amsterdam. Ook het uitzicht op het water om je heen is prachtig om naar te kijken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Getty Images