Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Bibelotte Kinderclub zorgt dat jouw kids zich niet vervelen

Bibelotte Kinderclub zorgt dat jouw kids zich niet vervelen

Bibelotte Kinderclub zorgt dat jouw kids zich niet vervelen

Heb je op een regenachtige dag als vandaag geen idee wat je met je kids moet doen? Denk dan eens aan de Kinderclub van Bibelotte. Daar komt namelijk wekelijks een nieuw ‘Do It Yourself’ idee online. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een memoryspel of aan een zelfgemaakt weefraam. Erg simpel, maar super leuk!BibelotteKinderclubDIY-weef

De Kinderclub van Bibelotte is voor leuke kids op de basisschool die houden van spelletjes, handige weetjes en creatieve doe-dingen. Daarnaast kun je er ook nog eens mooie prijzen winnen! Iederee keer weer een verrassing met een creatieve uitdaging. Je kunt je gemakkelijk gratis online aanmelden voor de Kinderclub.

 

Ook wordt er getipt over de leukste kinderboeken. Bij Bibelotte zijn ze er namelijk van overtuigt dat kinderboeken vol staan met wijsheden. Ze laten zich graag verrassen door de kinderlijke humor van simpele dingen en vinden kinderboeken daarnaast erg leuk omdat er zoveel inspiratie uit te halen valt.

De Kinderclub is onderdeel van de webwinkel Bibellote die inmiddels is uitgegroeid tot een merk in prachtige woonaccessoires.  Meer weten over de creatieve dames achter Bibelotte? Binnenkort vind je op Flair een interview met ze, dus houd onze site goed in de gaten!

 

Lees ook: