Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Beter wordt het niet: híer in Amsterdam vind je vanaf nu een heuse beddenbioscoop

Beter wordt het niet: híer in Amsterdam vind je vanaf nu een heuse beddenbioscoop

Beter wordt het niet: híer in Amsterdam vind je vanaf nu een heuse beddenbioscoop

Na bijna zes maanden de deuren gesloten te hebben moeten houden, mogen we sinds afgelopen weekend ein-de-lijk weer naar de bioscoop. Met een bak popcorn op schoot naar een film op het witte doek kijken, voelde nog nooit zó als een uitje en de komende tijd wordt het nog lang genieten geblazen. Deze zomer verschijnen er namelijk een hoop pareltjes die je in de bios wil zien (hier vind je een overzicht). Die films kun je natuurlijk bewonderen in een ‘gewone’ bioscoop, maar hóé goed klinkt een beddenbioscoop? Inderdaad, daar móet je naartoe.

Beddenbioscoop Amsterdam

Vanaf nu vind je in de Houthavens in Amsterdam een heuse beddenbioscoop, waar je – je raadt het al – een film kunt kijken vanuit een comfortabel bed. Er is overal aan gedacht bij de hotspot: van schone lakens tot heerlijke hoofdkussens en een nachtkastje. “Er is geen plek die meer comfortabel is om een film te kijken dan je bed”, aldus bedenker Joep Verbunt tegenover EditieNL. “Tegelijkertijd is er geen betere locatie om een film te ervaren dan de bioscoop. Breng je deze twee samen, dan geloven wij de gouden combinatie te hebben gevonden.”

Lees ook
Wil je naartoe: dit roze strand in Amsterdam opent bíjna en is nu al een droom die uitkomt

Wees er snel bij

De beddenbioscoop is bedacht als een ludieke actie van een matrassenfabrikant en is helaas slechts tijdelijk geopend. Zie je het wel zitten om er een bezoekje aan te brengen? Dan moet je er dus wel snel bij zijn. Je hebt om precies te zijn nog tot 23 juni de tijd om een van de vijftien tweepersoonsbedden te bemachtigen. Naast de reguliere voorstellingen wordt er een speciale voorstelling georganiseerd voor zorgverleners.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Matt Sleeps (@mattsleeps_com)

Bron: VIVA.nl | Beeld: Getty Images, Instagram