Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Beautyvoornemens voor 2015

Beautyvoornemens voor 2015

Beautyvoornemens voor 2015

Bezig met je lijstje goede voornemens voor het nieuwe jaar? Pen deze plannen op het gebied van huidverzorging ook op papier. Komt-ie: dit mag je niet meer doen in 2015!

Slapen met make-up

Owee als je in 2015 nog met make-up het bed in stapt. Hoe moe je ook bent, probeer je gezicht goed te reinigen voor het slapengaan. Een handige tip: leg reinigingsdoekjes naast je in het nachtkastje.

Onverzorgde nagels

Zorg goed voor handen en nagels. Een must in 2015! Er hoeft heus niet altijd een lakje op. Een vijl en een dot handcrème doen wonderen.

Puistjes uitknijpen

Dit kun je het beste laten. Doe je het wel, dan maak je het alleen maar erger en roder. Ook heeft het puistje langer nodig om te herstellen, als je het niet met rust laat. Niet meer doen dus. Beloofd?

Onrustig in bed

Wees dapper en klap eenmaal in bed écht je laptop dicht en zet je mobieltje op stil. Want wie op tijd uit tuned van alle prikkels, slaapt een stuk lekkerder. Dus ook de televisie…

Onvoldoende drinken

Zorg voor een goede hydratatie. Op het moment dat je dorst krijgt, ben je al te laat met drinken. Begin daarom het nieuwe jaar goed door voldoende water te drinken. Het beste dat je je lichaam cadeau kunt geven. Voldoende water drinken is super belangrijk, goed voor huid en haar!

Föhnen

Laat je natte haren vaker drogen in de buitenlucht. Niet altijd ideaal in de winter, maar wel een stuk liever voor je haar.

Zeg ja tegen SPF

Smeren smeren en nog eens smeren. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen: huidverzorging met SPF. Zo blijft je huid langer mooi en voorkom je huidveroudering.

 

Wat zijn jouw goede voornemens op het gebied van verzorging?