Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Barbara Sloesen is een beetje Bridget Jones en een beetje Carrie Bradshaw in deze zálige romcom

Barbara Sloesen is een beetje Bridget Jones en een beetje Carrie Bradshaw in deze zálige romcom

Barbara Sloesen is een beetje Bridget Jones en een beetje Carrie Bradshaw in deze zálige romcom

Een bezoekje aan de bios mag dan wel iets ingewikkelder zijn dan gewoonlijk, maar voor een fijne romantische komedie die ons die ongezellige anderhalvemetersamenleving éven doet vergeten, zijn we hoe dan ook in. De eerste trailer van de nieuwe zwijmelfilm ‘Alles is zoals het zou moeten zijn’ doet ons vermoeden dat die titel ook opgaat voor de film: een romcom zoals-ie zou moeten zijn, met alles wat we graag willen zien. Genieten!

Favo romcom-actrice

De hoofdrol in Alles is zoals het zou moeten zijn, gebaseerd op de gelijknamige roman van Daphne Deckers, is voor oud-GTST‘er Barbara Sloesen, De brunette heeft zich de laatste jaren ontpopt tot één van onze favo romcom-actrices. Mannenharten 2, Rokjesdag, Onze Jongens, Zwaar Verliefd! (waar een tweede deel van in de maak is), Soof: een nieuw begin en Verliefd op Cuba! staan al op haar naam, en daar komt nu weer een prachtexemplaar bij.

Pieken en dalen

In dit nieuwe zwijmelspektakel wordt Iris, een jonge, succesvolle prachtvrouw bij wie letterlijk alles instaproof en op rolletjes lijkt te lopen, kort na haar bevalling door haar vriend Pieter in de steek gelaten. Hij biecht op dat hij hun kind nooit heeft gewild en dat hij met een nieuwe liefde binnenkort naar Afrika vertrekt. Plots staat haar leven volledig op z’n kop en krijgt ze als alleenstaande moeder met liefdesverdriet dankzij een valse collega ook nog eens carrièreproblemen te verstouwen. Iris gaat van Carrie Bradshaw-modus naar standje Bridget Jones, inclusief giga portie zelfmedelijden en gênante shit-momenten.

Hoe nu verder?

Samen met haar twee beste vriendinnen probeert ze haar leven weer op de rails te krijgen. Zal de haar carrière-rivaal in the end te slim af zijn? En komt het toch nog goed met Pieter, die ze in eerste instantie het liefst weer terug zou willen, of komt er een nieuwe liefde voorbij die haar weer gelukkig maakt?

Lees ook
Eén gezicht: speelt Jim Bakkum óf toch Guus Meeuwis de hoofdrol in deze nieuwe romcom?

Aftellen!

Naast Barbara zijn er een hoop bekenden die meespelen in dit fijne verhaal. Sanne Langelaar (Dagboek van een Callgirl) en Julia Akkermans (Papadag) treden op al beste vriendinnen, Holly Mae Brood (Meisje van Plezier) als terrorcollega, Jelle de Jong (Dertigers) als runaway geliefde en niemand minder dan Jan Kooijman (Verliefd op Cuba!) als potentiële nieuwe liefde. Alles is zoals het zou moeten zijn draait vanaf 13 augustus op het witte doek. Bekijk de trailer in onderstaande video:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: Dutch Film Works