Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Amsterdam Coffee Festival

Amsterdam Coffee Festival

Amsterdam Coffee Festival

Ben je dol op koffie en wil je er alles over weten? Kom dan op 2 en 3 mei naar de NDSM-Werf in Amsterdam voor het Amsterdam Coffee Festival. 

Twee dagen lang komen alle facetten rondom koffie tot expressie. Trends, barista’s, design, culinaire highlights, muziek en kunst. Je kunt er koffie proeven, experimenteren met het koffie of lekker onderuit hangen met een heerlijke koffiecocktail.

Kampioenschappen en workshops

Ook worden de officiële SCEA-kampioenschappen gehouden tijdens het festival. Zo kun je bijvoorbeeld het kampioenschap latte art bijwonen of kijken wie de beste barista van Nederland wordt. Bezit je overigens een grote dosis creativiteit? Doe dan mee aan het <a href=”http://www.dekoffiefilters.nl/The-Coffee-Art-Project” target=”_blank”>Coffee Art Project</a>. Wees er wel snel bij, want de deadline is al op 16 april.

In The Lab kun je interessante workshops volgens van professionals, waaronder luisteren naar het verhaal van Moniek Smit, een van de eerste barista’s van Nederland. Ook laten barista’s je zien dat je een goede koffie niet even snel maakt. Het gaat ook om de juiste afmetingen en de kwaliteit van het water.

Kom je ook?

Kijk voor het exacte programma op: <a href=”http://www.amsterdamcoffeefestival.com/home.aspx” target=”_blank”>www.amsterdamcoffeefestival.com</a>. Ook voor het kopen van kaartjes kun je op deze website terecht.

Beeld: Alessandro Bonuzzi