Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Verzamel je vriendinnen! Déze stomende nieuwe film á la ‘Fifty Shades’ draait bijna in de bios

Verzamel je vriendinnen! Déze stomende nieuwe film á la ‘Fifty Shades’ draait bijna in de bios

Verzamel je vriendinnen! Déze stomende nieuwe film á la ‘Fifty Shades’ draait bijna in de bios

De Fifty Shades-trilogie is al even ten einde en flink wat filmstudio’s proberen met soortgelijke producties (zoals het opmerkelijke ‘365 Dni’ van Netflix) in het gat springen dat de immens populaire reeks heeft achtergelaten. Begin 2019 lukte dat de film ‘After’ best aardig, een pikant, romantisch drama voor een net iets jonger publiek. Binnenkort verschijnt het tweede deel, waarvan deze week de eerste trailer is verschenen. En die ziet er misschien nog wel spannender uit dan de zwoele film uit 2018…

Spannende liefdesrelatie

In het eerste deel van deze (eveneens) boekverfilming verlaat de Amerikaanse Tessa haar ouderlijk huis en vriendje om te gaan studeren in een andere staat. Daar ontmoet ze de stoere, maar mysterieuze zanger Hardin, die haar leven totaal op z’n kop zet. Al snel ontstaat er spannende liefdesrelatie tussen de twee. De eerste film was volgens vele fans nog een braaf aftreksel van de boeken van Anna Todd. Gelukkig lijken de makers bij de tweede film, genaamd After We Collided, er een schepje bovenop te doen.

Deel één nog niet gezien? Bekijk ‘m op Netflix en lees alleen verder op eigen risico. #spoileralert!

Hard(in) van stapel

Van opwindende scènes in de slaapkamer tot hete beelden tussen de hoofdpersonages in de douche: Hardin en Tessa gaan het de kijker, maar ook elkaar niet makkelijk maken in deze young adult filmhit. Ze verwerken in deel twee hun break-up allebei op hun eigen manier, want terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes probeert Tessa indruk te maken tijdens haar nieuwe stage bij uitgeverij Vance. Alleen waar zij genoeg aandacht lijkt te krijgen van andere knappe mannen (hello hello, Dylan Sprouse (wie kent ‘m nog?)), kan ze Hardin maar niet uit haar hoofd krijgen.

Lees ook
Naar de bios! Deze pikante nieuwe film wordt de nieuwe ‘Fifty Shades’ genoemd

Boeksucces

Schrijfster Anna Todd schreef de After-serie grotendeels via haar telefoontje en publiceerde bijna iedere dag een nieuw hoofdstuk via Wattpad, een bekende app voor schrijvers. Inspiratie haalde ze uit de muziek en fans van boyband One Direction. Al snel werd After de succesvolste serie op Wattpad ooit. Ook de eerste film werd een hit, zowel in de bioscopen als op Netflix. Grote kans dat z’n opvolger datzelfde succes te wachten staat. Wij zitten er in ieder geval vast helemaal klaar voor. After We Collided zie je vanaf 8 oktober op het witte doek. Dat wordt dus een extra hete indian summer. Bekijk de trailer in onderstaande video.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: Still