Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > 9 do’s & don’ts in de wellness

9 do’s & don’ts in de wellness

9 do’s & don’ts in de wellness

(Copyright: Flair)

Zin om te genieten in de sauna, of te relaxen tijdens een heerlijke massage? Dankzij Flair kun je met korting naar de sauna. Houd je dan deze negen do’s & don’ts in de wellness in de gaten?

1. Houd het schoon en hygiënisch

Er staan meestal douches of voetkraantjes. Gebruik ze, ook al heb je je pas gewassen. Ook na de sauna wordt het aangeraden om te douchen. Maar scheren in de publieke douche is absoluut not done.

2. Met of zonder badpak?

Check het op voorhand even online. Mag het niet? Je kunt dan altijd een handdoek omdoen. Ga om hygiënische redenen altijd op een handdoek zitten in de sauna. Gluren en giechelen doe je níét!

3. Laat juwelen thuis

Ringen, horloges, armbandjes: laat ze gewoon thuis. Tijdens behandelingen wordt er vaak met olie gewerkt, dus juwelen glijden daarna makkelijker af.

4. Maak je even niet druk om make-up

Na de sauna is elke porie van je lijf diep gereinigd. Probeer daar zo lang mogelijk van te genieten en stel je make-up opdoen uit zo lang het kan.

5. Laat van je horen

Geef je de voorkeur aan een vrouwelijke of een mannelijke masseur? Heb je last van hoge bloeddruk of een andere aandoening? Laat het op voorhand weten.

6. Scheer je van tevoren

Scheer je minstens een halve dag van tevoren om irritaties te voorkomen.

7. Alcohol? Liever niet

Vermijd alcohol de dag voor en de dag zelf van je afspraak in de spa. Kater + sauna = een ramp. Drink wél voldoende water om afvalstoffen uit je lijf te krijgen.

8. Stilte, a.u.b.

Houd je stemvolume binnen de perken. Telefoneren doe je niet. Zet je mobiel uit en laat die lekker in je kluisje liggen.

9. Ik ga naar de wellness en ik neem mee

Mijn slippers, een paar handdoeken en een badjas. Je kunt die ook huren, maar dan betaal je al snel 5 euro extra boven op de toegangsprijs.

Gratis naar de wellness

Gratis een dagje sauna bij Thermen Bussloo? Zo doe je dat!

Lees ook