Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > 7 mannen die je gedatet moet hebben voor je je settelt

7 mannen die je gedatet moet hebben voor je je settelt

7 mannen die je gedatet moet hebben voor je je settelt

(copyright: Flair)

Aan alle vrouwen die het ontzettend beu zijn om foute mannen te kussen: met elke mislukte date kom jij mooi weer een stapje dichter bij Mr. Right.

1. De oudere man

Wie? In het beste geval tref je een George Clooney-kloon. In het slechtste geval man boobs en erectieproblematiek.

Zo herken je hem
Hij is zorgzaam, kent zichzelf, is verlost van bindingsangst, heeft meestal wat geld, is wijs en ervaren en komt zelden te laat thuis.

Wat win je ermee
Oudere mannen appreciëren een fris groen blaadje en zijn dan ook geneigd haar flink in de watten te leggen. Met een beetje geluk peperdure watten, want Mr. Senior is financieel net dat beetje daadkrachtiger dan jongere kerels. Bovendien weet hij ondertussen wel wat goede seks is (hij is er dan ook al mee bezig sinds the eighties).

Waarom het op lange termijn niks wordt
Omdat hij niets begrijpt van Gossip Girl en aan de beademing moet na een dagje dansen op een festival. Bovendien is de kans groot dat jij langer voor hém moet zorgen dan omgekeerd. De investering in incontinentiemateriaal en/of viagra zooo hard niet waard.

2. De rebel

Wie? James Dean had jarenlang een patent op het rebel zijn. Net als – voor de oudere onder ons die de nineties van dichtbij hebben meegemaakt – Luke Perry, alias Dylan uit Beverly Hills 90210. Onze favoriete rebel anno 2015? Pete Doherty.

Zijn onmisbare trekjes
Leren jasje, arrogante trek rond de mond, frons op z’n voorhoofd en zwoele bedroom eyes. De rebel heeft lak aan regels en lapt die dan ook met alle plezier aan zijn stoere motorlaars. Hij is impulsief en een echte bad ass. Althans, dat denkt hij, want het is stiekem zijn verborgen gevoelige kant die jou helemaal gek maakt.

Leuk voor jou
Een ritje achter op zijn brommer, ruwe romantiek en tonnen excitement. Een inbraak in een botanische tuin voor een nachtelijke picknick? Helemaal zijn ding.

Geen marriage material omdat…
… hij zal beweren dat jij te goed voor hem bent en dat hij jou niet verdient, waarna hij er stoer vandoor gaat op z’n Harley, met 220 km per uur. Of… je komt erachter dat hij eigenlijk opgroeide in een chique villawijk, nog altijd zakgeld krijgt van z’n mammie en vooral rebelleert tegen een ‘echte’ job. Next!

3. De fitnessman

Wie? Denk: Cristiano Ronaldo, Peter Andre en Zac Efron.

Zo herken je hem
Aan die onthaarde sixpack en de ietwat dwaze gelaatsuitdrukking. Niet voor gevoelige lezers: het kan – en we benadrukken het omzichtige gebruik van het woord ‘kan’ – dat de fitnessman in het bezit is van een… ieniemini speedo. Je bent gewaarschuwd.

Wat win je ermee
Deze man is pronkmateriaal. Ideaal om mee te paraderen op feestjes, om je vriendinnen groen te laten zien van jaloezoe en je ex een hartaanval te bezorgen. Zijn sterke armen en het feit dat hij jou op kan tillen met z’n pink geven jou dat beschermende gevoel waar geen enkel maandverband ooit tegenop kan.

Hier kan het op spaak lopen
a) Omdat je niet eeuwig je buik kunt intrekken.
b) Omdat zelfs hij in de winter een trui zal dragen.
c) Omdat je slechts met hem kan pronken vóór hij z’n mond opendoet. En dat moment komt onvermijdelijk.

4. De player

Wie? Harry Styles, Tiger Woods, Colin Farrell en John Mayer.

Zo herken je hem
Hij is knap, en dat weet hij. Hij kent alle trucjes uit het boekje – meer zelfs; hij heeft het praktisch geschréven – om jou op de knieën te krijgen. Het liefst naakt…

Leuk voor jou
100% zelfvertrouwen. Deze man laat je niet alleen alle hoeken van de kamer zien, hij bezit ook het talent en de kennis om ervoor te zorgen dat jij je de mooiste vrouw ter wereld voelt.

Waarom het op lange termijn niks wordt
Omdat dat gevoel 24 uur later alweer ver te zoeken is. Lees: wanneer jij met rood betraande ogen naast je telefoon zit te wachten. He moved on. Nu jij nog. Naar de volgende man, bijvoorbeeld.

5. De jongere man

Wie? Justin Bieber. En de hele mannelijke cast uit Gossip Girl.

Zijn onmisbare trekjes
Hij doet mee met alles wat hip, hot en happening is. Hij heeft ook bakken energie, een open mind en hier en daar een verdwaalde jeugdpuist.

Wat win je ermee?
Hij kijkt op naar jou en geeft je het gevoel dat je de knapste, interessantste vrouw bent die hij ooit heeft ontmoet (als hij jong genoeg is, kan dat ook echt kloppen). Hij laat jou je weer helemaal jong voelen. Op een doordeweekse dinsdagavond feesten tot 2u ’s nachts? Yes, you can! YOLO en zo.

Geen marriage material omdat…
…uit eten gaan bij McDonald’s na een tijdje ook gaat vervelen (ja, echt!). En omdat je eigenlijk wat te oud bent voor ‘YOLO’. Face it: jij bent moe op een doordeweekse dinsdagavond.

6. De cultuursnob

Wie? Sean Penn, Matt Damon en Jude Law.

Zo herken je hem
Hij kent zijn wijnen en zijn filosofen en is niet te beroerd om beide onderwerpen in elke conversatie naar boven te halen. De cultuurkenner is verzorgd, smooth en heeft een zelfingenomen glimlach op zijn lippen.

Wat win je ermee
Hij leert jou het verschil tussen een cabernet sauvignon en een riesling, introduceert je aan de operawereld en moedigt je aan om Schopenhauer te lezen.

Waarom het op lange termijn niks wordt
Omdat hij een snob is en jij eigenlijk liever naar The Sky Is the Limit kijkt.

7. De groene jongen

Wie? Überveganist Jared Leto.

Te herkennen aan…
… een wild baardje, een passie voor rauwkost en – run while you still can – Teva-sandalen.

Leuk voor jou
Je zal nooit zo zen en één met de natuur zijn geweest als wanneer je datet met een tree hugging hippie. Denk: yoga, een occasioneel boombal en samen gezellig hummus lepelen uit dezelfde terracotta pot. Bovendien is samen-de-wereld-een- beetje-mooier-maken best een romantisch idee. Toch?

Daarop kan het spaak lopen
Oké, van yoga word je misschien rustig. Van Teva-sandalen, groene smoothies en biologisch afbreekbare tassen niet.

Lees ook: