Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > 6 x Originele carnavalsoutfits

6 x Originele carnavalsoutfits

6 x Originele carnavalsoutfits

Het is carnaval! De mooiste tijd van het jaar om naar het zuiden af te reizen en je onder te dompelen in goedlachse gezelligheid. En mocht je nog op zoek zijn naar inspiratie voor een outfit? Geen zorgen, we got you covered! 

Karton

Geen tijd meer om te shoppen? Haal dan in ieder geval een groot stuk karton in huis en wat stiften. Zo kun je snel een originele outfit in elkaar knutselen. Wat dacht je van dit jurkje? Of deze avocado?

Pruik met haarlak

Hang een pruik ondersteboven en spray deze vol met haarlak. Laat het een nachtje hangen, trek een simpel jurkje aan en tada! Je bent verkleed als troll doll. Leuk voor jou en je vriendinnen!

Rood shirt

Trek een rood T-shirt uit de kast in de maat XL of koop deze bij Primark of Hema, en teken er met witte stift kleine pitjes op. Knip uit een stuk donkergroen karton een kroon met bladeren en monteer deze op je hoofd. Stift tot slot je lippen rood en nog wat witte stippen op je wangen en kijk nou, een aardbei! Dit kan je natuurlijk ook doen voor een ananas of milkshake outfit.

Barista

Je hebt nodig: een witte blouse, een bierfiltertje, een naamkaartje, kladblok met pen en een donkergroen schort. Deze kun je ook zelf knippen uit een stuk stof. Print het Starbucks logo uit en plak deze op het bierfiltertje. Print het naamkaartje uit, met daarop ’barista (naam)’ en bevestig het kladblok en pen aan je schort. Origineel in deze barista outfit ben je zeker!

Carnavalsoutfits

Meer zien? Bekijk de gallery hieronder, voor nog meer inspiratie!

Lees ook:

 

Bron: stylestories.nl