Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > 6 sexy date-ideeën voor een stomende avond

6 sexy date-ideeën voor een stomende avond

6 sexy date-ideeën voor een stomende avond

Bioscoop, diner bij kaarslicht… Been there, done that. Deze date-ideetjes zijn een tikje stouter. Of je nu al jaren een relatie hebt of net aan het daten bent met de man van je dromen, probeer ze uit en beleef de avond van je leven.

Hot shower

Je geeft jezelf letterlijk bloot tijdens een gezamenlijke douchebeurt . En hoogstwaarschijnlijk blijft het dan niet bij een onschuldige douche. Maar wat is er sexier dan een hete stortdouche? Get clean, of moeten we zeggen get dirty?

Fifty Shades of Sexy

Kijk samen naar een zinnenprikkelende film à la Fifty Shades of Grey. Misschien is het een tikje ongemakkelijk in het begin, maar daarna brengen jullie wellicht zelf wat van de slaapkamerkunsten van Christian Grey en Anastacia Steele in praktijk.

Sexual heeling

Heeft hij stramme spieren van het sporten? Vertel hem dat jij hem wel een massage geeft. Steek een kaars aan, neem wat massageolie bij de hand en laat je handen over zijn lichaam glijden. Begin onschuldig bij die stramme schouder, waarna je langzaam over gaat op zijn andere lichaamsdelen.

Ga samen sporten

Neem samen een lesje bikramyoga. Want geef toe: hem zonder shirt zien zweten is beter dan jouw stoutste dromen. Je moet je er natuurlijk wel bij neerleggen dat jij ook staat te zweten als een rund. Trek je mooiste sportbeha aan en flaunt those abs.


Love is sweet

Maak samen een dessert en eet dit met z’n tweeën op. Creëer jullie eigen Lady en de Vagebond-momentje; doop een aardbei in chocoladesaus en stop die in zijn mond.

Speel een (stout) spel

Daag elkaar uit voor een rondje strippoker of een spelletje Waarheid, Durven of Doen. Trek je stoutste schoenen aan als het jouw beurt is en vraag bij het rondje ‘Durven’ bijvoorbeeld: “durf jij een vrouw te kussen op jullie eerste date?”. Succes gegarandeerd!

Lees ook