Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > 5 workshops waar je blij van wordt

5 workshops waar je blij van wordt

5 workshops waar je blij van wordt

Heb je dat nog nooit gedaan, een koe geknuffeld? Zonde, want je schijnt er heel relaxt en vrolijk van te worden. Daarom: deze en nog vier andere workshops die je blij maken.

Alle meubels verzamelen!

Kan je interieur wel een restyling gebruiken? Bij Interieursmaakmakers Peper & Zout in Rotterdam kun je een workshop interieurstyling volgen waarbij je aan de slag gaat met kleuren, materialen én je maakt een moodboard. Ook kun je brocanteverftechnieken leren zodat je eigenhandig oude meubels kunt opknappen.

Peper & Zout
Stieltjesstraat 116, Rotterdam
Peper-zout.com

Koe zoekt vrouw

Knuffelen is niet alleen fijn, het is ook no eens heel goed voor je. Tijdens een knuffelsessie komt namelijk et stofje oxytocine vrij. Dit stofje bevordert het leervermogen, verlaagt de bloeddruk en harstslag en zorgt voor een effectievere spijsvertering. Daarnaast blijkt oxytocine een goed middel te zijn tegen stress en angst. Op boerderij Noord Empe in Voorst weten ze er alles van. Daar kun je heerlijk knuffelen met, jawel, koeien! Je schijnt er heerlijk rustig en zen van te worden.

Boerderij Noord Empe
Noordemperweg 1, Voorst
Koeknuffelen.nl

C’est bon(bon)

Een workshop bonbons maken is om je vingers bij af te likken zo lekker en leuk. Tijdens de twee uur durende cursus leer je hoe je bonbons maakt met heerlijke vullingen als fudge en marsepein. De bonbons die je hebt gemaakt, neem je natúúrlijk mee naar huis. Zo kun je nog lekker nagenieten!

The Chocolate Bar
Tweede Walstraat 118, Nijmegen
Chocolatebar.nl 

Relax to the max

Piekeren doen we allemaal weleens. Wil je opnieuw leren ontspannen en even ontsnappen aan die stroom van gedachten in je hoofd? In een workshop waarin mindfulness gecombineerd wordt met yoga, leer je basistechnieken die je kunt toepassen om je op te laden en te onstapnnen, ozdat je meer in het ‘hier en nu’ kunt zijn. Door de oefeningen leer je ontspannen en wordt je stress verminderd.

Puur Studio
Tweede Atjehstraat 55a, Amsterdam
Puur-studio.nl

Had ik dat jurkje ook nog?

Van shoppen  word je blij, maar je portemonnee vaak net iets minder. Waar jij en je portemonnee wél vrolijk van worden, is de workshop Shoppen in je eigen kast, waarbij je winkelt zonder nieuwe kleding te kopen. Er zijn zo veel nieuwe en mooie combi’s te bedenken met kleding die je al in je kast hebt hangen, alleen moet je daar net even op komen. Tijdens de workshop herontdek je oude kledingstukken en maak je nieuwe combinaties. Fijn!

Syl for style
Sylforstyle.nl