Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > 5 x leuk op televisie deze week

5 x leuk op televisie deze week

5 x leuk op televisie deze week

Met een avondje bankhangen is helemaal niets mis. Lekker ontspannend en beetje zappen langs de kanalen. Flair tipt vijf leuke programma’s voor deze week! 

Hollands Beste Bloemenstylist

Dol op bloemen? Dan mag jij op woensdagavond niet Hollands Beste Bloemenstylist missen. In dit programma is Kees Tol op zoek naar de beste bloemenstylist van Nederland. In aflevering 3 staat alles in het teken van trouwen. Een bekende aanstaande bruid komt langs en zorgt voor de nodige stress in het atelier.
Woensdag / 21.30 uur / SBS6

Zij houden Nederland in leven

Ook kun je op woensdagavond zappen naar NPO2 voor Zij houden Nederland in leven. Deze medische serie is gebaseerd op het succesvolle Keeping Britain Alive van de BBC. In het programma ziet de kijker in vijf afleveringen onze nationale gezondheidszorg op een unieke manier van binnenuit. Allerlei zorginstellingen worden 24 uur gevolgd, met in totaal zeventig camera’s.
Woensdag / 20.36 uur / NPO1

Als de bruid van huis is…

Elke vrouw droomt van een sprookjesachtige huwelijksdag. Maar wat als de bruidegom het die dag voor het zeggen heeft? In Als de bruid van huis is… heeft de man de verantwoordelijkheid voor alles wat bij een bruiloft komt kijken. Van de trouwjurk, tot de bruidstaart, van het thema tot de locatie. Hoe reageert de bruid tijdens dé grote dag op alle keuzes die haar toekomstige man heeft gemaakt?
Woensdag / 21.30 uur / Net5

Keuringdienst van Waarde

Wil je weten wat echte mozzarella is of hoe het komt dat bananen zo goedkoop zijn? De Keuringdienst van Waarde zoekt het uit. In het programma leveren de meest simpele vragen verbazingwekkende antwoorden op. Fascinerende televisie over de verhalen uit ons boodschappenmandje.
Donderdag / 20.30 uur / NPO3

MasterChef Australië

Amateurkoks uit heel Australië gaan de strijd met elkaar aan en tonen hun kooktalenten aan juryleden Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston. Deze kritische fijnproevers bepalen uiteindelijk wie zich mag uitroepen tot MasterChef van Australië.
Vrijdag / 18.00 uur / SBS6

Welk programma wil jij deze week niet missen?