Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > 5 kijktips voor deze week

5 kijktips voor deze week

5 kijktips voor deze week

Met een avondje bankhangen is helemaal niets mis. Lekker ontspannend en beetje zappen langs de kanalen. Flair tipt vijf leuke programma’s voor deze week! 

Grenzeloos verliefd

Het zal je maar gebeuren: verliefd worden op iemand uit het buitenland. In Grenzeloos Verliefd worden Nederlandse vrouwen en mannen gevolgd die huis en haard verruilen voor een hereniging met de liefde van hun leven in het buitenland. Is hun liefde sterk genoeg om alle cultuurverschillen, ontberingen en heimwee te overwinnen?
Dinsdag / 21.25 / Net5

Het geheim van een goed huwelijk

Is de wetenschap een betere matchmaker dan je hart? In Het geheim van een goed huwelijk wordt een natuurlijk liefdeskoppel gevolgd en één wetenschappelijke match gezocht. Honderden kandidaten ondergaan hiervoor allerlei test. Wie passen er volgens de wetenschap bij elkaar?
Woensdag / 20.30 uur / Net5

Brandpunt Profiel

Eva Jinek presenteert een nieuwe serie van negen aflevering van Brandpunt Profiel met portretten van prominenten uit binnen- en buitenland waarin vrienden en bekenden van de hoofdpersonen aan het word komen. In de tweede aflevering staat Humerto Tan centraal. De presentator van RTL Late Night is uitgegroeid tot een vaste waarde op de late avond. Wat is het geheim van Umberto?
Woensdag / 20.25 / NPO2

Patty’s Big Fat Ibiza Wedding

In de weken voorafgaand aan haar huwelijk op Ibiza wordt diva Patty gevolgd. Van het uitzoeken van de trouwjurk tot de zware workouts in de sportschool. Houd Patty zich staande door alle bruidsperikelen?
Vrijdag / 20.30 uur / SBS6

Heel Holland Bakt

Dol op bakken? Zap dan voortaan op zondagavond naar Heel Holland Bakt. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op. Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland? Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disicplines binnen de bakkerswereld.
Zondag / 20.30 uur / NP01

Welk programma wil jij deze week niet missen?