Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Uiteten met Flair? 5x driegangenmenu voor € 25

Uiteten met Flair? 5x driegangenmenu voor € 25

Uiteten met Flair? 5x driegangenmenu voor € 25

Zin in fazant met truffelgehakt? Of makreel met patatas bravas? Tien restaurant stelden speciaal voor Flair een bijzonder driegangenmenu samen. Voor maar € 25 per persoon! 

devijfdesmaak

DeVijfdeSmaak – Koog aan de Zaan

Restaurant DeVijfdeSmaak, gelegen aan de Zaan, is gevestigd in De Waakzaamheid, het oudste houten horecapand van Nederland. Het eten ziet er net zo prachtig uit als het uitzicht en de eigenaren zijn erg gastvrij, waardoor je je direct thuis voelt. De keuken gebruikt voornamelijk biologische en lokale seizoensproducten; zelfs de wijnkaart van DeVijfdeSmaak is biologisch.

Flair-menu
Driegangenverrassingsmenu

Reserveren
(075) 6285588 of info@devijfdesmaak.nl. Per reservering maximaal 4 personen.

Website
Restaurantdevijfdesmaak.nl

eetcafe-degans

Eetcafé De Gans – Groningen

Al jaren is eetcafé De Gans het adres voor een sfeervol diner. Laat je in dit gezellig ingerichte restaurant verrassen door een menukaart met vooral biologische en streekproducten. Een leuke avond uit is gegarandeerd!

Flair-menu
Driegangen verrassingsmenu met streekproducten

Reserveren
(050) 5790448 of eetcafedegans@gmail.com

Website
Degans.nl

boom-amsterdam

Boom – Amsterdam

In Amsterdam-Oost vind je BOOM, een fris buurtcafé en restaurant waar je kunt borrelen, lunchen en dineren. Het wisselende menu is huiselijk en toch culinair en de gerechten worden bereid met producten van het seizoen. BOOM biedt daarnaast bijzondere koffies, veel speciaalbieren en lekkere wijnen.

Flair-menu
Voor- en hoofdgerecht naar keuze en cheesecake als nagerecht

Reserveren
(020) 6655224 of info@boom-amsterdam.nl

Website
Boom-amsterdam.nl

veiling-utrecht

De Veiling – Utrecht

Naast de Jaarbeurs, direct aan de haven van Utrecht, ligt restaurant De Veiling, een gezellig en hip restaurant. Je hebt er een prachtig uitzicht op de haven. De Italiaanse kaart is een feestje met verrassende combinaties en uiteenlopende gerechten. Uiteraard schenken ze er in De Veiling heerlijke Italiaanse wijn bij.

Flair-menu
Voor-, hoofd- en nagerecht, vrije keuze van de gehele menukaart

Website 
Restaurantdeveiling.nl 

westerkaatje-rotterdam

Westerkaatje Noord – Rotterdam

Westerkaatje Noord doet denken aan de moderne drank- en spijslokalen die je vindt in Italiaanse steden. Het is een trattoria en traiteur ineen. Je kunt er afhalen, maar het is veel gezelliger om plaats te nemen aan een van de grote, lange tafels en lekker te genieten van de bijzondere mediterrane gerechten.

Flair-menu
– Antipasti
– ‘Westerkratje’ gevuld met bijvoorbeeld fazant met truffelgehakt of Pompoensalade met grapefruit, walnoten en zachte geitenkaas of Polentakoekjes met parmezaan en tomatenjam
– Panna cotta met bramen

Reserveren
(010) 4666556 of info@westerkaatje.nl

Website
Westerkaatje.nl

De menu’s zijn geldig tot 31 december 2014, tenzij anders aangegeven. Reserveren kan telefonisch of per mail o.v.v. de Flair-aanbieding. 

flair45Meer adressen?

Kijk voor de overige vijf adressen in Flair 45. Dit nummer ligt vanaf woensdag 29 oktober in de winkel of bestel online via Tijdschrift365.nl.