Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > 5 x apps voor mindfulness

5 x apps voor mindfulness

5 x apps voor mindfulness

Voor het slapengaan nog even op je telefoon kijken om het laatste nieuws te lezen is niet bepaald bevorderlijk voor een goede nachtrust. Maar wist je dat je telefoon ook een handje kan helpen, om ZEN de nacht in te gaan? Om je hersenspinsels op een rij te zetten, om negatieve gedachten tegen te gaan en om liever te zijn voor jezelf? Flair noemt ze op: 5 apps voor mindfulness. 

Spirit Junkie

Gabrielle Bernstein ontwikkelde een relatie met haar eigen innerlijke gids, een stemmetje dat haar de weg wijst naar een leven vol liefde, vergeving en geluk. Hierover schreef zij meerdere boeken en nam ze regelmatig plaats op de bank bij Oprah. Nu heeft ze ook een eigen spirituele app genaamd Spirit Junkie.

Mindshift

Geen paniek! Maar mocht je paniek ervaren, dan sleept de app Mindshift je erdoorheen. De app legt je uit hoe de paniek ontstaat, waar de paniek vandaan komt en helpt je om in de toekomst paniekaanvallen te voorkomen.

Simply Being

Mediteren terwijl je luistert naar natuurgeluiden. Dat is Simply Being.

Stop, Breath and Think

De app Stop, Breath and Think is mooi vormgegeven mindfulness app die een meditatie programma op maat voor je in elkaar flanst, bepalend van hoe jij je voelt.

Headspace

Neem tien minuten pauze, ga zitten en concentreer je enkel en alleen op je ademhaling. De app Headspace heeft geen toeters en belle, het helpt je simpelweg om voor heel eventjes even helemaal nérgens aan te denken.

 

boekLeuk boek!
Een aantal jaar geleden zag het leven van Gabrielle er nog heel anders uit. Ze had haar eigen pr-bureau in New York en leidde een wild bestaan vol drugs, feestjes en foute mannen. Ze kreeg haar leven weer op de rails, met dank aan de spirituele klassieker ‘Een cursus in wonderen’ en de boeken die Marianne Williamson hierover schreef. Gabrielle beschrijft aan de hand van haar eigen spirituele bewustwording haar transformatie tot ‘Spirit Junkie’. Ze overwon haar angsten, leerde haar denkpatronen te doorbreken en werd weer gelukkig en laat door middel van dit boek zien hoe dat voor iedereen mogelijk is.
Leven vol overgave, Gabrielle Bernstein, € 17,95