Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > 3 x snelle ontbijtjes voor onderweg

3 x snelle ontbijtjes voor onderweg

3 x snelle ontbijtjes voor onderweg

Snel, lekker én gezond? Flair geeft je drie suggesties voor een simpel ontbijt om mee te nemen voor onderweg. 

Fruitontbijt

Voor de zoetekauwen een echte aanrader. Kies je lievelingsfruit en zorg daarbij voor veel verschillende kleuren fruit. Mix deze bij elkaar en je supergezonde fruitontbijt is klaar. Tip: kies voor banaan als je vaak sport, eet kiwi’s voor een goede stoelgang en pak een doosje bessen voor een ijzersterk afweersysteem. Neem het mee in een tupperware bakje.

Shake

’s Ochtends is een shake snel en simpel te maken en vooral superlekker! Je krijgt zo een goede shot vitamine- en mineralen binnen. Gooi verschillende groenten (wortels, avocado of spinazie) en fruit (mango, rood fruit of peer) in de blender, giet het in een bidon en je kunt het onderweg opdrinken.

Eieren

Een eiwitrijk ontbijt zorgt ervoor dat je lichaam eiwitten langzamer verteert, waardoor je langer een vol gevoel houdt. Kook dus een eitje of bak een omelet als ontbijt. Ook lekker, simpel en gezond: pannenkoekjes van 2 x een eiwit met geprakte banaan en een mespuntje kaneel. Rol deze pannenkoekjes op en neem ze mee in een tupperware bakje. Ook afgekoeld, nog steeds lekker!

Ps. Kom je ’s ochtends langs een McDonald’s restaurant? Bij McDonald’s staat het ontbijt in het teken van good food. Dat betekent goede kwaliteit voor een prima prijs. Lekker en snel.