Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > 10x best gelezen artikelen van week 1

10x best gelezen artikelen van week 1

10x best gelezen artikelen van week 1

De eerste week van januari zit er alweer op. Ben je al afgekickt van alle feestdagen? En hoe staat het ervoor met je goede voornemens, als je die had? Als je een drukke week hebt gehad, hebben wij een manier om je lekker te ontspannen. We zetten de best gelezen artikelen van week 1 namelijk voor je op een rijtje. Veel leesplezier!

Best gelezen artikelen van week 1

1. Week 1 afvalrace Sara Kroos. Cabaretière Sara Kroos (34) is te dik en wil weer gezond en slank worden. Haar goede voornemen voor dit jaar: 25 kilo afvallen. Vanaf nu volgen we Sara elke week in haar strijd tegen de kilo’s.

2. Zwarte peper in de wasmachine. We wassen minstens 2 of 3 wasjes per week, als het niet meer is?! Afhankelijk van het aantal gezinsleden. Een hele hoop wasjes in ieder geval! En elke keer dat we een wasje draaien, vervaagt de diepe kleur van een kledingstuk weer een beetje extra. Gelukkig kunnen we dat voorkomen, met zwarte peper!

3. Binnenkijken: een fijne schakelwoning in MeppelSusan woont met haar familie in een schakelwoning in Meppel. Kijk Bij haar binnen voor inspiratie!

4. Beauty and the Beast: 11 filmfeitjes die je zeker niet kent! Bijna iedereen kent de Disney-klassieker Beauty and The Beast wel. Maar deze feitjes over de beroemde film uit 1991 wist je vast nog niet.

5. Traktatietip: bezemsZien deze bezems er niet leuk uit? Je kunt ze gemakkelijk maken met kaas en zoute stokjes. We leggen je in dit artikel uit hoe je dit doet.

6. Actie: win kaarten voor de Vakantiebeurs 2016. Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet breekt de zomer al weer aan. Weet jij al waar je naar toe gaat dit jaar? Op de Vakantiebeurs vind je alle informatie die je nodig hebt om je vakantie uit te kiezen. Van kampeerspullen tot cruises, er is voor ieder wat wils. Én Flair geeft kaarten weg voor deze beurs.

7. Musical The Bodyguard: gratis rang-upgrade! Iedereen kan de mooie liedjes van Whitney Houston uit The Bodyguard meezingen. Nu kan het ook live, want de musical speelt al een tijdje in Utrecht. Bestel je kaarten via Flair en ontvang een gratis rang-upgrade!

8. Verkouden? Deze middeltjes van oma werkenHatsjoe… Snotter je er weer flink op los? Tijd om de natuurlijke adviezen van oma op te volgen om die verstopte neus en pijnlijke keel te tackelen. Deze tips werken!

9. Dilemma: ‘Kan ik hen verbieden mijn dochter snoep te geven?’ Froukje (36) ergert zich er kapot aan dat haar moeder en schoonmoeder haar dochter van zeven zo overladen met snoep. Ze is bang dat haar dochter te dik wordt en wil dat ze stoppen met de verwennerijen.

10. Dit zijn dé trends van 2016. Met de jaarwisseling in het vooruitzicht is het even zoeken. Waar zijn we ook alweer klaar mee? En waar kijken we naar uit? Met dit lijstje ben je weer helemaal up to date.