Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > 10 Plekken voor deodorant (en niet op je oksels…)

10 Plekken voor deodorant (en niet op je oksels…)

10 Plekken voor deodorant (en niet op je oksels…)

Deodorant rol op spray je onder je oksels, tegen het zweten. Maar wist je dat je deodorant voor nog veel meer plekken kunt gebruiken? 

Haarlijn

Deodorant helpt tegen zweet. Wanneer je een beetje deodorant over je haarlijn rolt, voorkom je dat er zweetdruppeltjes naar beneden komen rollen in je ogen. Handig tijdens een robbertje tennis, of bij het zwoegen in de sportschool.

Blaren

Deodorant helpt tegen blaren. Rol een beetje deo op de binnenkant van je schoen en op je hiel. Zo schuurt je voet niet meer langs de binnenkant en krijg je ook geen blaren.

Gezicht

We moeten toegeven, deze tip hebben we nog niet zelf uitgeprobeerd maar als je deodorant op je gezicht gebruikt, zou het je gezicht moeten matteren en puistjes doen laten verdwijnen.

Zweetvoeten en handen

Zweetvoeten? Je kunt het ook gebruiken voor op je voeten. Het is immers een beautyproduct tegen zweet. Hetzelfde geldt voor je handen! Maar of het comfortabel is…

Bikinilijn

Een geïrriteerde bikinilijn van het scheren? Snel, rollen met ongeparfumeerde deodorant!

Binnenkant van je dijen

Schuren je benen (de binnenkant van je dijen) langs elkaar en zorgt dat voor irritatie? Rol een beetje deodorant op beide kanten en het voelt een heel stuk fijner.

Knieholtes

Heb je een jurkje of rokje aan op een hete zomerdag en voel je plots druppeltjes zweet achterop je been naar beneden glijden? Deodorant kan je ook gebruiken voor de knieholtes. Hartstikke handig.

Borsten

Deodorant onder je borsten rollen voorkomt een zichtbaar zweetrandje in je top of T-shirt.

 

Ga jij het proberen?

Bron

Lees ook: Handig! Wat je allemaal met flosdraad kunt doen