Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > 10 dingen waar mannen onzeker over zijn

10 dingen waar mannen onzeker over zijn

10 dingen waar mannen onzeker over zijn

Ja dames, ook mannen hebben af en toe een onzeker stemmetje in hun hoofd. Over deze paar dingen kun je beter geen grappen maken:

1. Zijn haar

Terwijl jij je zorgen maakt of je haar überhaupt wel goed zit vandaag, maakt hij zich meer zorgen over de toekomst: wanneer wordt hij grijs? Zal hij zijn weelderige haardos behouden of wordt hij kaal net zoals zijn vader? Begint zijn haarlijn zich al terug te trekken? Hij zal dit dus ook regelmatig in de spiegel checken. En heb jij al wat grijze haren ontdekt achter op zijn hoofd? Dan is het misschien beter om er niks over te zeggen.

2. Je ex

Wordt jij soms ook een beetje onzeker als je zijn ex-vriendin ziet? Hetzelfde geldt voor hem. Niet te veel over je ex praten dus en misschien wat foto´s van Facebook halen?

3. Zijn lichaam

Ja ook mannen zijn soms onzeker over hun lichaam. Dat jij begint te kwijlen als je een knappe hunk als Zac Efron op tv ziet, terwijl hij er met zijn bierbuikje naast zit, is dan ook niet echt bevorderlijk voor zijn zelfvertrouwen. Hem af en toe toe fluisteren hoe sexy je hem vind kan dus zeker geen kwaad.

4. Zijn skills in bed

Mannen hebbebben af en toe wat bevestiging nodig. Ze zijn nou eenmaal een tikkeltje verpest door al die pornofilms die ze in hun leven gezien hebben. Dus als een vrouw niet zo hard kreunt dat de buren het kunnen horen, dan kunnen ze zich nog wel eens afvragen of ze wel goed genoeg waren. Je mag dus best af en toe zeggen dat het lekker was.

5. Zijn handen en voeten

We hebben allemaal wel eens gehoord over het verband dat zou bestaan tussen mannen met grote voeten/handen en een grote jeweetwel. Of dit verband nou wetenschappelijk bewezen is of niet, het kan er bij hem voor zorgen dat hij bang is dat jij (voorbarige) conclusies trekt uit zijn schoenmaat 41.

6. Zijn lichaamshaar

Te veel. Te weinig. Te onregelmatig verspreid. Te grijs. De mogelijkheden zijn eindeloos en hij maakt zich er druk over.

7. Je getal (en dat van hem)

Heb jij met veel mannen seks gehad? Dan zijn er dus ook veel mannen waarmee je hem kan vergelijken. En daar kan hij onzeker van worden. Wees dus niet te zuinig met complimentjes.

8. Zijn armen

Neem maar eens een kijkje in de sportschool en je zult zien dat mannen het meeste aandacht aan hun armen besteden. Grapjes over zijn dunne armen zijn dus off limits.

9. Zijn dansmoves

Niet alle mannen dansen graag. Doet hij het dan toch speciaal voor jou? Lach dan niet als hij totaal uit de maat de meest idiote bewegingen maakt. Hij heeft het in elk geval geprobeerd, lief toch?

10. Zijn outfit

Foto: GettyImages

Hij staat misschien niet zo lang voor de spiegel als jij, maar grote kans dat ook híj over zijn outfit heeft nagedacht. Er goed uit zien zonder dat het lijkt dat hij te veel zijn best gedaan heeft is geen makkelijke balans om te vinden. Wees dus voorzichtig met opmerkingen over die wel heel felgekleurde broek. Het leven van een man is ook niet altijd simpel.

Bron: Flair.be
Tekst: Eline Debie

Lees ook:

Vier dingen die je niet mag eten als je minder puistjes wil

Bewezen: mannen verkiezen brunettes 

Zo vaak hebben gelukkige koppels volgens de wetenschap