Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Vrouw betaalt 5,50 euro voor ‘zieligste broodje ter wereld’ aan boord van Ryan Air toestel

Vrouw betaalt 5,50 euro voor ‘zieligste broodje ter wereld’ aan boord van Ryan Air toestel

Vrouw betaalt 5,50 euro voor ‘zieligste broodje ter wereld’ aan boord van Ryan Air toestel

Als je een broodje bestelt aan boord van een vliegtuig, zul je misschien niet verwachten dat je haute cuisine voorgeschoteld krijgt. Maar ja, je hoopt toch op zijn minst op een broodje met… beleg.

Een vrouw betaalde 5,50 euro voor een broodje spek aan boord van een Ryan Air toestel. Inmiddels gaat een foto van het broodje rond op internet en wordt de maaltijd bestempeld als ‘zieligste broodje ter wereld’.

Zonde

‘5,50 euro heeft Aimee betaald voor een broodje met spek bij Ryanair. Ik ben er nog altijd niet uit of dit exemplaar aan de omschrijving voldoet. Een culinaire ervaring is het daarentegen zeker wel’, schreef haar vriendin en romanschrijfster Liz Nugent in een tweet. En die tweet gaat inmiddels viral.

Lees ook
Tessa: ‘En dan zegt iemand ‘hoi meisje’ tegen mijn zoon’

Grappen

De grappen stromen binnen op social media. ‘Dit moet de optie met weinig calorieën zijn. Ik krijg al honger van ernaar kijken. Zonder meer het zieligste broodje ter wereld’, klonk het onder meer. Of: ‘Nieuwe voorwaarden bij Ryanair: wij behouden ons het recht voor om de spek uit het broodje te halen.’ En: ‘De maker van het broodje had zelf een beetje honger.’

Gelukkig kon Aimee er zelf nog wel om lachen én heeft ze het broodje gewoon opgegeten. ‘Ik had zo’n honger, dus ik dacht, ach ik eet het maar. En de bemanning aan boord was overigens heel aardig’.

Bron: AD | Beeld: Twitter