Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Dit zijn de hints en aanwijzingen uit ‘Wie is de Mol?’ aflevering 1 die je niet mag missen

Dit zijn de hints en aanwijzingen uit ‘Wie is de Mol?’ aflevering 1 die je niet mag missen

Dit zijn de hints en aanwijzingen uit ‘Wie is de Mol?’ aflevering 1 die je niet mag missen

De eerste aflevering van het gloednieuwe seizoen van ‘Wie is de Mol?’ luidt: de tijd zal het leren. Tien kandidaten gaan weer op jacht naar de Mol van 2022. Maar wie is het? Dit zijn de hints en aanwijzingen uit aflevering 1 die je sowieso in je molboekje moet hebben staan. 

Het masker van Kim-Lian

Sommige trouwe kijkers van Wie is de Mol? zijn er sinds afgelopen zomer al heilig van overtuigd dat Kim-Lian de Mol is. De foto met het masker waarmee het seizoen wordt aangekondigd is namelijk al een belangrijke aanwijzing. Zien we daar nou het oog van de actrice?

Het shirt van Everon

Everon komt aan het begin van het seizoen aan in een basketbalshirt van de Boston Celtics. Is dat ook een hint? Nummer 33 op zijn rug én de naam van de speler: Bird. En dat is niet alleen opvallend omdat er een vogel is afgebeeld op de vlag van Albanië, het land waarin het programma dit seizoen is opgenomen, maar er is ook nog iets anders dat opvalt aan het shirt. 11 deelnemers, seizoen 22. En ook moesten de kandidaten in één van de opdrachten de klok stilzetten om 11.22 uur. 11 + 22 = 33.

De tijd zal het leren

En ook zijn er verschillende aanwijzingen voor de titel van deze eerste aflevering. De tijd zal het leren kan namelijk leiden naar het shirt van Everon. Maar ook naar minuut 11.22 van de eerste aflevering. En bij die tijdcode zie je Arno lopen. Of is het toch een hint die naar Glen wijst? Die ooit een hit scoorde met het nummer ‘Duurt te lang’?

De grijpgrage handjes van Fresia

En ook is het de kijkers niet ontgaan hoe snel Fresia zichzelf het geld toe-eigende in de eerste opdracht. Er kon namelijk maar liefst 1.500 euro worden verdiend en niemand kreeg de kans om deze briefjes te bestuderen. Is Fresia dan de Mol? Als het team na afloop van de opdracht het geld inlevert om de jokers van het andere team uit te schakelen, vertelt Rik dat er een aanwijzing naar de Mol op de geldbiljetten te zien waren. Een slimme zet van Fresia, of is het gewoon puur toeval?

Lees ook
Leontine Borsato deed onverwachts mee aan The Masked Singer: ‘Deelname was ongemakkelijk’

Arno ‘wist het’

Tijdens de eliminatieronde vindt er ineens een plottwist plaats. Er kijken thuis duizenden molloten mee die mogen bepalen welke kandidaat zij het minst verdenken als Mol. Als Arno over deze opdracht hoort, zegt hij: ‘Ik wist het’, terwijl hij natuurlijk onmogelijk kon weten dat hij een pleidooi moest voorbereiden. Of had Arno misschien al voorkennis over deze opdracht? Beetje verdacht, vind je niet?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTLNieuws | Beeld: AVROTROS