Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Dit zijn de hints en aanwijzingen die je niet mag missen uit aflevering 3 van ‘Wie is de Mol?’

Dit zijn de hints en aanwijzingen die je niet mag missen uit aflevering 3 van ‘Wie is de Mol?’

Dit zijn de hints en aanwijzingen die je niet mag missen uit aflevering 3 van ‘Wie is de Mol?’

Het was weer lekker spannend: Wie Is De Mol aflevering 3. Ook op Twitter bleef het niet stil rondom de zenuwslopende serie. Wij zetten de meest opvallende en besproken hints voor je op een rijtje.

Ballen in de netten

Al tijdens de eerste proef vallen er verschillende dingen op. Er moeten ballen in netten worden gemikt met katapulten. Bij sommige netten speel je voor geld in de pot, bij andere netten verdwijnt er geld uit de pot. Laetitia speelt verdacht rustig en lijkt geen last te hebben van de tijdsdruk. Everon heeft erg veel moeite met het spel, totdat Kim-Lian hem besluit te helpen. Ze raken het net van €250. Arno mikt de bal juist in het ‘verkeerde’ net, waardoor er €250 uit de pot verdwijnt. Hij lijkt oprecht erg teleurgesteld, dus heel verdacht is hij niet.

Kistjes bij het lasergamen

Bij de tweede proef is er ruimte om te ‘mollen’. Er wordt gelasergamed en in het veld staan negen kistjes. Elke kandidaat kan er maar één openen, plus: niemand kan meekijken. Sahil maakt hier optimaal gebruik van. Hij heeft overduidelijk een briefje van €100 en twee van €50. Echter claimt hij maar €100 te hebben, terwijl de rest wel €200 buit heeft gemaakt. Fresia maakt ook nog een mollen opmerking over Kim-Lian: ‘Jij hebt nog geld achtergehouden natuurlijk, bij die eerste opdracht.’ Hmm, slim om de aandacht op iemand anders te vestigen.

Kiezen voor team of jezelf

De laatste opdracht was zenuwslopend. En tevens een interessant sociaal experiment: kies je voor het team of kies je voor jezelf? Laetitia en Fresia lijken allebei heel erg oprecht of is dat juist verdacht? Welmoed speelt €1500 in de pot, waardoor Kim geen andere keuze kan maken dan hetzelfde te doen. Sahil en Arno gaan ook voor een vrijstelling. Thomas kiest voor drie jokers, waardoor Everon helaas niks krijgt. Ook helaas voor iedereen die een vrijstelling heeft ingezet. Hila wisselt €1500 uit de pot in voor een zwarte vrijstelling. Dat betekent: alle andere vrijstellingen worden daarmee ongedaan gemaakt.

Titels van de afleveringen

Vorige aflevering kreeg de titel ‘Zwijgen’, deze week was de titel ‘Nietszeggend’. Zou dit gaan over Kim die haar portofoon verloor en daardoor ‘moest zwijgen’ en ‘niets kon zeggen’? Of verwijzen deze titels naar Fresia?

Tekst gaat verder onder de tweet.

Lees ook:
Publieksfavoriet moet in tweede aflevering van Wie is de Mol al vertrekken en dít is zijn reactie

Pulp Fiction

Veelbesproken op Twitter: Sahil verwijst naar de film Pulp Fiction met ‘and you will know my name is the Lord’. Echter denkt heel Twitter iets anders te horen, namelijk ‘my name is de mol’. Wat denk jij?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: AVROTROS