Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > WIDM-makers delen een spannend filmpje op Instagram

WIDM-makers delen een spannend filmpje op Instagram

WIDM-makers delen een spannend filmpje op Instagram

‘Wie is de mol?’ hangt van mysteries aan elkaar, en nog voor het eventuele volgende seizoen is begonnen komen de makers alweer met iets spannends op de proppen. In een aankondiging op Instagram beloven de makers een livestream waarin molloten de mol nu al kunnen ontmaskeren. 

Venetiaans masker

‘De mol ontmaskeren? Nog 48 uur…’, schrijven de makers op Instagram. Op zaterdag 20.30 uur is er een livestream waar de echte Sherlock misschien al de mol kan ontmaskeren. Op het plaatje is alleen een Venetiaans masker te zien – wat natuurlijk al een vette hint kan zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rik van de Westelaken (@rik_van_de_westelaken)

‘Historisch moment’

Ook presentator Rik van de Westelaken vindt het allemaal enorm spannend. ‘Op zaterdagavond bieden we alle fans de kans om via een livestream nu al de Mol te ontmaskeren. Een historisch moment in de geschiedenis van Wie is de Mol? Dat vind ik persoonlijk ook erg spannend!’

De livestream is er een voor de echte liefhebber, want de eerste aflevering van het nieuwe seizoen staat pas voor over vier maanden gepland. Wie weet worden zaterdag alvast de nieuwe kandidaten bekendgemaakt. En een nieuw seizoen in Venetië? Wie weet, en één ding is zeker: niets is wat het lijkt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen
en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Bron: AD | Beeld: Brunopress