Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > De vlag kan uit: we krijgen dit weekend twee dagen lang zomer

De vlag kan uit: we krijgen dit weekend twee dagen lang zomer

De vlag kan uit: we krijgen dit weekend twee dagen lang zomer

Over de zomer van 2021 kunnen we het lang en kort hebben, maar één ding is zeker: echt stralend is-ie tot dusver niet. Daar komt dit weekend even verandering in. Op zaterdag én zondag komt de zon tevoorschijn en lopen de temperaturen op tot 25 graden in het zuidoosten. 

Bewolking en lichte regen

Probeer al die leuke, ongedragen zomerkleren maar in twee dagen tijd hun moment te geven, want maandag is het alweer gedaan met de pret. Dan kan het flink gaan plenzen en wordt het niet warmer dan 19 graden. Woon je in het noordoosten? Plan dan als de wiedeweerga een dagje strand, want die regio wordt zaterdag geplaagd door bewolking en misschien wat lichte regen.

Domper

Zondag wordt het nog een tandje warmer en wordt het in het midden van het land 24 graden. Houd niet teveel rekening met strakblauwe luchten: het blijft wisselend bewolkt. Maandag en dinsdag zijn qua weer een domper, maar goed nieuws: vanaf woensdag krabbelt de temperatuur weer ietsie op en wordt het droger.

Woon je in het zuidoosten en heb je nog wat te wensen? Mazzelaar: daar is vanavond en vannacht geen bewolking, waardoor het de beste plek is om vallende sterren te spotten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen
en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Getty