Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Bizar: vermiste Cleo (4) wordt teruggevonden na ruim twee weken

Bizar: vermiste Cleo (4) wordt teruggevonden na ruim twee weken

Bizar: vermiste Cleo (4) wordt teruggevonden na ruim twee weken

Bizar nieuws uit Australië: ruim twee weken lang was het land in de ban van een ontvoering. De vierjarige Cleo verdween negentien dagen geleden uit een tent tijdens een kampeertocht. Woensdag is de vermiste Cleo teruggevonden in een slaapkamer van een huis dat slechts enkele minuten van Cleo’s huis vandaan is.

Onderzoek

Een 36-jarige man is aangehouden en wordt momenteel door de politie verhoord. Het is nog onduidelijk waar hij precies voor aangeklaagd wordt. Rechercheur Rod Wilde zegt dat ze een idee hebben wat er gebeurd is, maar verder wil hij niet ingaan op details. Volgens de rechercheur moest de verdachte naar het ziekenhuis worden gebracht, omdat hij zichzelf verwond zou hebben in zijn cel. Hij is wel nog goed aanspreekbaar.

Tekst gaat verder onder de tweet.

Het onderzoek is nog niet afgerond. Op het eerste gezicht leek het meisje fysiek in orde toen ze gevonden werd. Volgens een rechercheur die bij de inval van het huis van de verdachte betrokken was, speelde Cleo op het moment van de bestorming met wat speelgoed.

Lees ook
Vandaag is het precies 5 jaar geleden dat Insiya werd ontvoerd

Gelukkig

In een kort filmpje van de politie was te zien dat het meisje in de armen van een agent weggedragen wordt. “We nemen je mee naar je papa en mama. Is dat goed?”, vroeg een andere agent aan Cleo. Zij knikte. Een van de agenten die haar redde, ging later op de dag bij de familie op bezoek. “Het was hartverwarmend om haar in de tuin te zien spelen en bij haar ouders te zijn. Ik was verbaasd dat ze zich zo snel aanpaste en gelukkig leek”, aldus de politie-agent volgens RTL Nieuws.

Bekijk hieronder het filmpje.

https://www.nu.nl/289929/video/australische-politie-deelt-nieuw-fragment-van-redding-ontvoerde-kleuter.html

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws, Beeld: Getty Images