Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Uitspraken gaan rond: hebben Eva Jinek en Thierry Baudet het bed gedeeld?

Uitspraken gaan rond: hebben Eva Jinek en Thierry Baudet het bed gedeeld?

Uitspraken gaan rond: hebben Eva Jinek en Thierry Baudet het bed gedeeld?

Cabaretier Martijn Koning (42) staat onder vuur na heftige uitspraken over Eva Jinek en Thierry Baudet. Volgens Martijn hebben de presentatrice en politicus het bed samen gedeeld op het Italiaanse eiland Sicilië. Hij bespreekt dit gerucht in zijn podcast ‘De Knorrepodcast’.

In zijn podcast zegt de cabaretier het volgende: ”Ik snap niet waarom zij dat Forum blijf verdedigen. F*ck die hele Jinek. Ik denk dat Eva Jinek met Thierry Baudet naar bed is geweest. Dat is wat ik denk en dat meen ik serieus.” Het kan volgens Martijn niet anders dan dat er op de tv-reis op Sicilië er meer gebeurd is tussen Thierry en Eva. Daarna vertelt hij zelfs dat Eva gechanteerd zou moeten zijn door Baudet en dat ze daarom Thierry podium blijft geven en hem verdedigd.

Excuses

Er zijn heel veel mensen die hierover hun mening hebben geuit via social media. En door alle opheft over deze piekante uitspraken van Martijn, voelde hij zich toch genoodzaakt om iets van zich te laten horen. Zo schreef hij gister het volgende bericht op Twitter: ”Lieve mensen, en niet lieve, ik heb een tijdje geleden in de @knorrepodcast iets gezegd wat mijnvrienden van @Mediacourant op hebben gepikt over Eva/Thierry en dat  knip ik er zsm uit. Onthoud wel even dat de @knorrepodcast een comedypodcast is he 😉 Desalniettemin: #excuses !.” Hoewel de cabaretier zijn uitspraken omschrijft als een slechte grap, kwam het niet zo over op de luisteraars van de podcast.

 

Lees ook
Twee druppels water! Zo ziet de moeder van Eva Jinek eruit

Reactie redactie Jinek

Shownieuws had contact gezocht met iemand van de redactie van Jinek om te vragen of ze denken dat deze uitspraken van Martijn waar zijn. Waarop de redactiemedewerker reageert: ”Die Martijn is helemaal gestoord.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws| Beeld: Brunopress