Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Thierry Baudet wordt vader: ‘Je hoopt dat je het kind gelukkig kan helpen worden en dat het gezond is’

Thierry Baudet wordt vader: ‘Je hoopt dat je het kind gelukkig kan helpen worden en dat het gezond is’

Thierry Baudet wordt vader: ‘Je hoopt dat je het kind gelukkig kan helpen worden en dat het gezond is’

Politicus Thierry Baudet (39) wordt voor de eerste keer vader. Samen met zijn vrouw Davide (26) zijn ze in verwachting van een kindje. In een interview met het blad Weekend vertelt Davide dat ze op dit moment 21 weken zwanger is. 

Eerste kindje

Het stel trouwde vorig jaar en kunnen hun geluk niet op. “Het is echt zoiets geweldigs. Zoiets moois om mee te maken,” vertelt Thierry. Hij kijkt enorm uit naar het vaderschap. “Heel veel liefde en heel veel blijdschap. Dat is wat ik voel.” De parents to be weten inmiddels ook het geslacht van hun kindje. Ze zijn in verwachting van een zoontje. Al maakt het geslacht Thierry niks uit. “Je hoopt dat je het kind gelukkig kan helpen worden en dat het gezond is. Dat is belangrijk.”

Davide is het meest benieuwd naar de ogen van haar kind. “Ik ben ook benieuwd hoe hij straks uit z’n ogen kijkt. Of hij ook groene ogen heeft, zoals Thierry. Of misschien blauw, dat zou ook nog kunnen.”

Lees ook
Thierry Baudet is in het huwelijksbootje gestapt met zijn verloofde Davide

Haatreacties

Op Twitter brengt de politicus zijn volgers op de hoogte van het grote nieuws. “Davide en ik verwachten ons eerste kindje!” aldus Thierry. Daarop volgen uiteenlopende reacties. Mensen hebben nu al hun mening klaar over het ongeboren kindje en daar is niet iedereen het mee eens.

Twitterend Nederland

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress