Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Dít programma zal op vrijdagavond ‘The Voice of Holland’ vervangen

Dít programma zal op vrijdagavond ‘The Voice of Holland’ vervangen

Dít programma zal op vrijdagavond ‘The Voice of Holland’ vervangen

Na alle ophef rondom het televisieprogramma The Voice of Holland, heeft RTL direct besloten om het programma op te schorten. Maar welk programma komt daar voor in de plaats op de vrijdagavond? 

Seksueel grensoverschrijdend gedrag

Zaterdag kwamen er meerdere berichten naar buiten over seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik bij de talentenjacht The Voice of Holland. De opnames van het programma werden ook meteen stilgelegd. Er is inmiddels door producent ITV een onderzoek gestart naar de aantijgingen. Donderdag zal in het BNNVARA-programma BOOS meer bekend worden over de beschuldigingen. Dit programma wordt gepresenteerd door Tim Hofman.

Vervangend programma

Nu de talentenjacht niet langer meer te zien zal zijn op de vrijdagavond, komt er een ander programma op de buis. Namelijk het tweede seizoen van I Can See Your Voice. Deze zou eerst pas begin februari uitgezonden worden, maar zal nu dus vanaf deze vrijdag te zien zijn bij RTL4. Dit muzikale spelprogramma zal ook dit seizoen weer worden gepresenteerd door Carlo Boszhard.

Lees ook
Dit is wat we tot nu toe weten over de seksuele wanpraktijken bij The Voice of Holland

I Can See Your Voice

In I Can See Your Voice halen zes kandidaten alles uit de kast om aan een panel te laten zien dat ze goed kunnen zingen. Maar het is dus niet wat het lijkt, want tussen de kandidaten zitten er ook een aantal met een valse stem. De laatste kandidaat die aan het einde van de show nog is overgebleven mag een duet zingen met een Nederlandse gastartiest.

Doordat I Can See Your Voice minder lang duurt dan The Voice of Holland, zal de uitzending van de talkshow Beau vanaf aankomende vrijdag ook een halfuur eerder beginnen, namelijk om 21:30 uur.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: BrunoPress