Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > ‘The Masked Singer’-liefhebbers opgelet: er komt een internationale competitie

‘The Masked Singer’-liefhebbers opgelet: er komt een internationale competitie

‘The Masked Singer’-liefhebbers opgelet: er komt een internationale competitie

The Masked Singer, een heerlijk programma waarbij je lekker kan wegzwijmelen en alleen hoeft na te denken over wie er in hemelsnaam in dat kostuum verstopt zit. Goed nieuws voor de liefhebbers! Er komt een internationale competitie. Deze gaat waarschijnlijk One World, One Masked Singer heten.

Alle landen samen

In deze speciale editie van gaan beroemdheden uit The Masked Singer-shows wereldwijd met elkaar strijden. Hierna is duidelijk wie The Global Masked Singer Champion is. Dit laat entertainmentsite Variety weten. Er is echter niet bekend welke landen mee zullen doen aan het programma. MBC America en uitvoerend producent Craig Plestis van Smart Dog Media zorgen ervoor dat het programma in de Verenigde Staten uitgezonden wordt. Daarnaast organiseren zij de internationale wedstrijd ook.

Plestis zegt hier het volgende over: “Dit project is mijn droom sinds ik me realiseerde dat The Masked Singer een wereldwijd fenomeen zou worden, na het succes van het format in de VS. Het bestaat nu in meer dan 56 landen en ik kan niet wachten om afgevaardigden van elk land samen te brengen, in gloednieuwe kostuums, voor een epische competitieserie die over de hele planeet wordt uitgezonden.”

‘King of Masked Singer’

King of Masked Singer, dat was de eerste naam van The Masked Singer. Onder deze naam ging het programma in 2015 voor het eerst in première in Zuid-Korea. Plestis heeft er hierna voor gezorgd dat het programma ook in de Verenigde Staten te zien zal zijn. Het programma is erg bekend geworden onder veel landen. Zo geldt dit ook voor Nederland, in Nederland is het programma op RTL 4 te zien.

Lees ook
Kijkers genieten van huwelijksaanzoek Leroy en Maxime in ‘Chateau Bijstand’: ‘Aww wat lief’

Voormalige deelnemers

In het afgelopen seizoen waren onder meer de volgende BN’ers te zien: Anita Witzier, Jette van der Meij, Isa Hoes, Daphne Deckers, Marc-Marie Huijbregts, Nicolette Kluijver, Tygo Gernandt, Xander de Buisonjé, Emma Heesters en als kers op de taart winnaar Jamai.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Getty Images