Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Over een fijn vooruitzicht gesproken: volgende week kunnen de temperaturen oplopen tot 27 (!) graden

Over een fijn vooruitzicht gesproken: volgende week kunnen de temperaturen oplopen tot 27 (!) graden

Over een fijn vooruitzicht gesproken: volgende week kunnen de temperaturen oplopen tot 27 (!) graden

Lekker weer, waar ben je? Dat vragen we ons al tijden af. We mogen niet klagen, maar man, man, man, als we de voorspellingen van deze week bekijken, worden we niet vrolijk. Gelukkig is er hoop.

Vanaf volgend weekend wordt het namelijk stukken beter. En als we het hebben over hoge temperaturen, dan bedoelen we ook echt standje slippers aan en gaan met die banaan. Op sommige plekken in het land kan het namelijk vanaf zondag al 24 graden worden en op maandag tikt de temperatuur zelfs de 27 (!) graden aan. En ook de dagen daarna blijft het goed. Maar we juichen nog niet te hard, want in ons (koude) kikkerlandje kan het altijd nog alle kanten op. Sta je dan in je bikini en blijkt het toch te regenen.

Lees ook
Dobberen met ál je vriendinnen: Lidl verkoopt een gigantisch badeiland in de vorm van een unicorn

Hemelvaart

Want eerst is daar het kletsnatte Hemelvaart. De voorspellingen voor deze vrije dag zijn alles behalve goed. Met een temperatuur van minimaal 11 graden, kun je gewoon je winterkleren weer uit de kast trekken. Sterker nog, een poncho is een must mocht je heel de dag naar buiten gaan. Gelukkig kunnen we uitkijken naar de dagen daarna. Terrasje pakken, anyone?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: iStock