Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Royce de Vries na het overlijden van zijn vader Peter R. de Vries weer aan het werk

Royce de Vries na het overlijden van zijn vader Peter R. de Vries weer aan het werk

Royce de Vries na het overlijden van zijn vader Peter R. de Vries weer aan het werk

Begin juli is Peter R. de Vries na een aanslag op zijn leven overleden. Nu, twee en een halve maand later, pakt Royce de Vries, de zoon van de misdaadverslaggever, zijn werk als advocaat weer op. Dit laat hij weten via Twitter. 

Royce weer aan het werk

Na een heftige periode laat advocaat De Vries via Twitter weten: ‘Fijn om weer aan de slag te kunnen. Dank aan mijn kantoorgenoten van @DeVriesKasem en bevriende advocaten buiten ons kantoor voor het waarnemen van mijn dossiers’.

Lees ook
Zoon Peter R. De Vries reageert voor het eerst na overlijden van zijn vader

Aanslag

Op dinsdag 6 juli werd Peter R. de Vries, na de uitzending van RTL Boulevard, op dinsdag 6 juli neergeschoten in de Lange Leidsedwarsstraat. De misdaadverslaggever overleed negen dagen na de aanslag aan zijn verwondingen. Vanzelfsprekend had zijn zoon Royce de Vries zijn werkzaamheden grotendeels stilgelegd. Waar hij niet mee stopte, was het bijstaan van de familie van Nicky Verstappen. De advocaat ging mee naar de zitting in hoger beroep tegen Jos B. De verdachte kreeg eerder al 12,5 jaar cel opgelegd na de verdwijning van een 11-jarig jongetje in 1988 tijdens een zomerkamp op de Brunssummerheide in Limburg. Jarenlang zette Peter R. de Vries zich in voor de familie en stond ze bij waar hij kon. Zijn dochter neemt na het overlijden van de misdaadverslaggever het stokje over. Kelly de Vries is daarmee de nieuwe voorzitter van stichting De Gouden Tip.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: Story