Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Say what?! Je kunt nu reageren op Whatsapp door een bericht te liken

Say what?! Je kunt nu reageren op Whatsapp door een bericht te liken

Say what?! Je kunt nu reageren op Whatsapp door een bericht te liken

Ben jij die persoon die niet uitgebreid wil antwoorden op berichtjes? Dan is er goed nieuws voor jou! Je kan nu namelijk berichten liken op Whatsapp net zoals op Instagram en Facebook. Zorg ervoor dat je de nieuwste iOS update hebt en dan ben je helemaal klaar om te liken.

Hoe je het doet

De grote vraag is natuurlijk hoe je berichten kunt liken. Wij leggen het je uit. Als je de laatste update hebt gedaan is het heel simpel.

Als je een berichtje wilt liken via je telefoon hoef je alleen maar het Whatsapp-bericht wat je wilt liken iets langer ingedrukt te houden. Als je dat doet zullen er emoji’s verschijnen. Nu kan je reageren op het bericht met een duim, hartje, een emoji die huilt van het lachen, een verbaasde emoji, een huilende emoji of handjes die bidden. Simpel, snel en effectief!

Lees ook
S10 is door naar de finale van het Songfestival: deze 9 landen bemachtigden ook een plekje in de finale

De update

Als je de update nog niet gedaan hebt, kan je ook nog geen berichten liken. Dus… je weet wat je te doen staat. Ga naar op je iPhone naar ‘Instellingen’, daarna naar ‘Algemeen’ en vervolgens klik je op ‘Software-update’. Als dat is gelukt klik je op de update die je wilt doen. De nieuwste update is iOS 15.4.1.

Zodra je dit hebt gedaan is ook jouw telefoon helemaal ready om te liken!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDA| Beeld: Getty Images