Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Poetsende barman en Di-rect stelen de show in ‘All You Need Is Love’

Poetsende barman en Di-rect stelen de show in ‘All You Need Is Love’

Poetsende barman en Di-rect stelen de show in ‘All You Need Is Love’

‘All you need is love’ bezorgt ons steevast tranen in de ogen… (kuch, tranen met tuiten!) Dat was gisteravond niet anders. Toch gingen de gesprekken op social media niet zo zeer over de emotionele herenigingen die in het programma aan bod kwamen, maar over hele andere zaken. Want wat was die barman op de achtergrond nou toch steeds aan het doen?

Poetsende barman

In de studio, die voor de gelegenheid is omgetoverd tot een terras van een café, staat achter presentator Robert ten Brink een barman druk zijn bar te poetsen. Niet eventjes, maar vrijwel de hele uitzending. Zó vies kan die bar toch niet zijn?

In beeld

Veel kijkers hadden de poetsende barman al gauw in de smiezen. Sterker nog, ze werden er compleet door afgeleid. Op Twitter ging het dan ook al snel over niets anders dan de barman. “Er is dadelijk geen bar meer over!” Misschien wil hij héél graag in beeld komen, merken anderen op. “Psst je komt… NÚ in beeld. Vegen, vegen!”

Lees ook
Kijkers ‘De casting kantine’ razend enthousiast over imitatie Robert ten Brink

Gastoptreden

De poetsende barman is niet de enige die de show steelt, ook het optreden van Di-rect maakt de tongen los. Veel kijkers zijn enorm onder de indruk van het gastoptreden, waarin de band de nieuwe single Wild Hearts ten gehore bracht. “Wat een beleving”, klinkt het op Twitter.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen
en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws, Libelle | Beeld: RTL/All you need is love