Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Slecht nieuws voor ouders (en jonge fans): Paw Patrol verdwijnt van Netflix

Slecht nieuws voor ouders (en jonge fans): Paw Patrol verdwijnt van Netflix

Slecht nieuws voor ouders (en jonge fans): Paw Patrol verdwijnt van Netflix

Slecht nieuws voor de ouders van jonge kinderen die fan zijn van Paw Patrol: de serie verdwijnt van Netflix. Vanaf 29 september zijn Ryder en zijn vrienden niet meer te zien via de streamingdienst. 

Paw Patrol verdwijnt van Netflix

Paw Patrol is voor de kleintjes fanastisch. Honden die van alles mee maken, praten én waar ze ook nog wat voor leren. En, laten we maar eerlijk zijn, het maakt de weekendochtenden, vrijdagmiddagborrels en kooksessies een stuk dragelijker voor ons als ouders. Zij voor de tv, wij lekker bezig. En dat houdt dus op vanaf eind september.

Waarschuwing bij afleveringen

Op het moment staan seizoen 2, 3 en 4 nog op Netflix. Bij alle seizoenen is helaas de waarschuwing te lezen dat het vanaf 29 september verdwijnt. Best gek, want het is een absolute rage onder de kinderen. Het is dan ook nog niet bekend of de seizoenen uiteindelijk wel weer op Netflix verschijnen.

Lees ook: 
Kan mijn kind nu alsjeblieft een jaar naar school gaan, want ik wil geen thuisonderwijs geven

Videoland als vervanger

Maar, niet getreurd, Videoland heeft namelijk een paar seizoenen online staan (2, 5 en 6). Kunnen ze toch nog genieten van de avonturen van de viervoeters (en jij dus van je welverdiende rust).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDA | Beeld: BrunoPress