Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Pasgetrouwd stel stuurt rekening naar gasten die niet kwamen opdagen

Pasgetrouwd stel stuurt rekening naar gasten die niet kwamen opdagen

Pasgetrouwd stel stuurt rekening naar gasten die niet kwamen opdagen

Doug en Dedra Simmons hadden een droomhuwelijk in Jamaica waarvoor ze kosten noch moeite hadden gespaard. Al hun 109 gasten werden getrakteerd op een dagje spa. Toen acht genodigden niet kwamen opdagen, besloot Doug het er niet bij te laten zitten. 

Nep-factuur

Hij vond het zo onbeschoft dat zijn gasten niks hadden laten horen, dat hij een nep-factuur à 240 dollar opstelde. De kosten van de spadag lagen rond de 120 dollar per persoon. Die factuur deelde hij op Facebook.

‘Wees niet beledigd als ik deze factuur naar je stuur. Het is uitsluitend voor de mensen die niet kwamen opdagen op onze bruiloft, terwijl ze wel hadden toegezegd om te komen. De spa in Jamaica kostte 120 dollar per persoon’, schrijft de gekrenkte bruidegom.

In de steek gelaten

Doug en Dedra benadrukken dat het ze niet om het geld te doen is. Ze voelden zich vooral gekwetst en in de steek gelaten door de gasten die het – zonder iets te zeggen – lieten afweten. ‘Dat vat ik persoonlijk op.’ Dougs Facebookpost bracht een golf van reacties en media-aandacht teweeg. Dikke kans dus dat de gasten hun les wel hebben geleerd – al is de kans groot dat die types inmiddels niet meer tot de inner circle van de newly weds horen.

Het grootste raadsel van dit nieuws: wáárom zou je zo’n gratis spadag weigeren?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen
en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD | Beeld: Facebook