Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Opvallend babynieuws: tweeling geboren in verschillende jaartallen

Opvallend babynieuws: tweeling geboren in verschillende jaartallen

Opvallend babynieuws: tweeling geboren in verschillende jaartallen

Een klein wondertje heeft plaatsgevonden in Amerika. In Californië is namelijk een tweeling geboren in verschillende jaartallen. Vlak voor de jaarwisseling werd Alfredo geboren. Zijn tweelingzusje Aylin werd vlak na de jaarwisseling geboren in 2022. 

Tweeling geboren in verschillende jaartallen

Het Natividad Medical Center in Californië laat op Facebook weten dat er wel een hele bijzondere geboorte heeft plaatsgevonden. Fatima Madrigal werd de trotse moeder van de tweeling. Precies om 23:45 uur in 2021 kwam Alfredo Antonio Trujillo ter wereld. Een kwartier later werd Aylin Yolanda Trujillo geboren. Dochtertje Aylin werd dus in de eerste minuten van 2022 geboren. Madrigal is “verrast en blij dat ze om middernacht geboren werden”. En ze vindt het vooral “een gek idee dat ze een tweeling zijn, maar verschillende geboortedagen hebben”.

Tekst gaat verder na de post.

 

Lees ook
Oh baby: deze BN’ers kregen een kind in 2021

Groot plezier

De arts Ana Abril Arias beleefde de geboorte als een groot plezier. Zij zorgde ervoor dat de twee babies veilig geboren werden in “zowel 2021 als 2022”. Ana Abril Arias zei in een persverklaring: “Wat een geweldige manier om zo het nieuwe jaar in te gaan.”

De tweeling is kerngezond en mag binnenkort naar huis. Ze zijn onderdeel van een groot gezin, dat al twee meisjes en een jongen telt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDA | Beeld: Natividad Medical Center