Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Er is opnieuw aangifte gedaan tegen Ali B in zedenzaak The Voice of Holland

Er is opnieuw aangifte gedaan tegen Ali B in zedenzaak The Voice of Holland

Er is opnieuw aangifte gedaan tegen Ali B in zedenzaak The Voice of Holland

Het Openbaar Ministerie heeft laten weten dat ze een nieuwe aangifte hebben ontvangen in de zedenzaak van The Voice of Holland. Het is net bekend geworden tegen wie de aangifte is gedaan. Deze aangifte is eveneens tegen rapper Ali B.

Aangifte Ali B

De nieuwe aangifte is de tweede aangifte die is gedaan in de zedenzaak van The Voice of Holland. Gisteren benadrukte Het Openbaar Ministerie nog dat er géén nieuwe aangiftes waren gedaan. De eerste aangifte die werd gedaan, was tegen coach Ali B. De rapper ontkent verder alle beschuldigingen.

De tweede aangifte is opnieuw tegen The Voice-coach Ali B, laat een woordvoerder van het Openbaar Ministerie in Noord-Holland weten. Het gaat om een zedendelict.

Lees ook
Zijn seksueel getinte opmerkingen eigenlijk strafbaar?

The Voice-schandaal

Zaterdag maakte RTL bekend dat ze het programma The Voice of Holland van de buis hebben gehaald. Dit omdat er vanuit programma BOOS beschuldigingen van misbruik en grensoverschrijdend gedrag waren binnengekomen. Donderdagmiddag zal er een BOOS-aflevering te zien zijn waar er verder wordt ingegaan op deze beschuldigingen.

Oud-kandidaten lieten weten dat ze veel seksueel getinte opmerkingen kregen van bandleider Jeroen Rietbergen. Die erkende zaterdag dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag. Enkele dagen later liet Linda de Mol weten dat haar relatie met Jeroen voorbij is.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD.nl | Beeld: Brunopress