Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Bakken maar: op deze datum komt er een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt

Bakken maar: op deze datum komt er een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt

Bakken maar: op deze datum komt er een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt

Goed nieuws voor fans van Heel Holland Bakt, want het programma komt met een nieuw seizoen. Én we hoeven niet meer lang te wachten. Het bakprogramma zal snel verschijnen op televisie en wordt niet meer op zondagavond maar op zaterdagavond uitgezonden.

Juryleden

Gelukkig blijft het programma gewoon zoals het was. In het nieuwe seizoen zullen de juryleden Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden nog steeds alle koekjes, muffins en taarten blijven beoordelen. Ook presentator André van Duin blijft er gezellig bij.

Vorig seizoen

Zoals we als ‘HHB’-fans weten, is Heel Holland Bakt een feelgoodprogramma waarbij een aantal kandidaten verschillende baksels moeten maken en worden beoordeeld door de juryleden. Uiteindelijk blijft er één bakker over en diegene is de winnaar, vorig seizoen was dat Gwenn. Het programma werd door ongeveer 2 miljoen kijkers bekeken, dus dat was een positief teken om nog een seizoen te maken.

Lees ook:
Janny van der Heijden (67): ‘Ik ga nog wel even door, ik vind het allemaal veel te leuk’

Datum van Heel Holland Bakt

‘Bakkers klaar? Bakken maar.’ Dat bekende zinnetje zullen we dit voorjaar weer vaker gaan horen. Vanaf 13 maart 2022 kun je weer genieten van nieuwe afleveringen op iedere zaterdagavond. Het programma geeft alvast een spoiler weg, want het thema zal dit keer ‘voorjaar’ zijn. Dus er zullen wel frisse taartjes voorbij gaan komen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | beeld: Omroep MAX