Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Ook Waylon maakt een statement op Instagram: ‘Het meeste respect heb ik voor alle slachtoffers’

Ook Waylon maakt een statement op Instagram: ‘Het meeste respect heb ik voor alle slachtoffers’

Ook Waylon maakt een statement op Instagram: ‘Het meeste respect heb ik voor alle slachtoffers’

Het zal je niet zijn ontgaan. Gistermiddag kwam de aflevering van BOOS online. Na één uur tijd waren er al meer dan 1 miljoen views op de spraakmakende aflevering. Heel Nederland kwam op social media op voor alle slachtoffers en ook veel BN’ers maakten een duidelijk statement, onder wie zanger Waylon, coach bij The Voice. Hij nam het op voor alle vrouwen die dit hebben moeten meemaken met een duidelijke post. 

Stil en verdrietig

Gisteravond zette Waylon zijn statement op zijn Instagram-account. Hij vertelde dat hij stil en verdrietig was na het kijken van de BOOS-aflevering. “Nog steeds vind ik het moeilijk om hier iets over te zeggen, omdat het grootste gevoel wat steeds blijft, de titel van zijn programma is, gevolgd door verbijstering”, schreef Waylon.

Respect voor Tim Hofman

“Het lijkt zo simpel: in een relatie waar ongelijkheid is of sprake van een machtspositie, blijf je professioneel en zorg je ervoor dat je nooit in een situatie komt waarbij je grenzen zou kunnen overschrijden. Je bent dan altijd fout. Punt. Er is daar geen grijs, daar is alleen zwart”. Ook vertelde Waylon dat hij ontzettend veel respect heeft voor Tim Hofman, omdat hij ervoor zorgt dat slachtoffers hun stem kunnen laten horen en ook serieus genomen worden.

Respect voor alle slachtoffers

Waylon legt uit dat hij het meeste respect heeft voor alle slachtoffers. “Hoe sterk moet je zijn om eerlijk te durven zeggen wat er gebeurd is met iemand die onwaarschijnlijk veel macht heeft en deze macht ook heef misbruikt. Iets wat je zelf niet eens durft toe te geven uit schaamte”. 

De zanger vertelde dat hij zijn eigen dochter wil meegeven dat zij haar grenzen zal herkennen en dat ze boos durft te worden als iemand toch over haar grenzen gaat. Iets wat Waylon hoopt dat gaat gebeuren met de gehele volgende generatie. Daarbij hoopt hij ook dat mannen zich zullen aanpassen en leren respectvol om te gaan met het andere geslacht. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: RTL Boulevard, Instagram | beeld: BrunoPress